Szerintetek jól néznek ki ezek a fülbevalók fiúknak?
Ilyesmit szeretnék venni, mert most egy egyszerű szürke(ezüst) van a bal fülemben. Lányok válaszára vagyok főleg kíváncsi, hogy mit szólnak ha egy fiúnak ilyesmi van a fülében? 22f
egy fiúnak semmilyesmi fülbevaló ne legyen a fülében :D tudom, hogy nem erre vagy kíváncsi, de szerintem igenis b.zis. alapból nem állnék le megismerkedni olyan sráccal, aki fülbevalót hord.
21L
Van akinek jól áll, de én személy szerint nem szeretem egy pasin a fülbevalót. (És ahogy elnézem a válaszolók többsége se.)
Mivel nem tudjuk milyen a stílusod, így mindenki csak annyit tud írni, ami elsőre eszébe jut egy fülbevalós fiúról.
Ha jó pasinak, férfinak akarsz kinézni, akkor hagy a francba a fülbevalót! De ha mindenképp ragaszkodsz hozzá, akkor inkább legyen elegáns (arany pötty, vagy pici fehér köves). A linkjeiden lévők nem valami csajmágneses stílusról árulkodnak. Nekem egyik se tetszik. Az első kifejezetten taszít is!
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!