Mit kellene kihangsúlyoznom a sminkkel? Szememet, számat, vagy valami mást? Kép lent.
Úgy érzem hogy csúnya az arcom és úgy gondolom,hogy sminkkel lehetne rajta változtatni egy kicsit.Ötletek?

Nagyon aranyos arcod van!Szép,tiszta,egészséges,kerek pofi!
Amit nem ajánlok az az alapozó vagy púder vagy akármi!Szép bőröd van,ne cseszd el!
Szemcerka: A fekete mindenhez meg,legyen az a zöldtől kezdve a sötétkékig minden!
Szemhéjtus: Nem lényeges,fiatal vagy,sminkre se lenne szükséged!Ha mégis akkor halványabb színek,és ami passzol a rucidhoz!
Szájfény:Színtelen,másra nincs szükség,szép telt ajkaid vannak!
Még egy kis szempillaspirál és kész is!
De amíg nem muszáj ne mázold magad!
Ha mégis mindenképp mosd le esténként!
A Szemöldököd formája is tetszik!
Sok sikert!

tök szép vagy úgy jó ahogy van:)
én örülnék egy ilyen lánynak ha járna velem de csak álmodozok...
15/f

Nem vagy csúnya, aranyos vagy szerintem pár év múlva kifejezetten jó csaj leszel ;)
Hétköznapra elég csak szempillaspirál és szájfény, esetleg kevés halvány színű szemhéjpúder, de ha valami komolyabb alkalomról van szó kipróbálhatnál egy ilyesmi sminket: [link] szerintem ez jól állna.
20/L

Köszi a válaszokat!
Nagyon aranyosak vagytok!
Próbálok a szememre koncentrálni.Különben,meg tudnátok tippelni hogy hány éves vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!