Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit kellene kihangsúlyoznom a...

Mit kellene kihangsúlyoznom a sminkkel? Szememet, számat, vagy valami mást? Kép lent.

Figyelt kérdés

Úgy érzem hogy csúnya az arcom és úgy gondolom,hogy sminkkel lehetne rajta változtatni egy kicsit.Ötletek?

[link]

2011. máj. 12. 19:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképpen a szemedet kéne, mert az ajkaid elég vastagok. Előbb próbáld meg fekete cerkával alul felül plusz egy kis szempillaspirál. Amúgy ha próbálgatod otthon rá fogsz majd jönni, hogy milyen smink állna jól neked. Amúgy az arcbőröddel szerintem nincs különösebb probléma.

15/L

2011. máj. 12. 19:12
 2/15 anonim ***** válasza:
Először is: nem csúnya az arcod szerintem, helyes vagy. Én a helyedben a szememet hangsúlyoznám ki, egy kis szempillaspirállal mondjuk, alkalmakra + egy kis szemhéjpúder, ami illik a szemed színéhez. A szád is szép formájú, vannak ezek az új Labello-k, ezek kicsit csillognak, van sokféle színben/ízben, szerintem jól állna.
2011. máj. 12. 19:13
 3/15 A kérdező kommentje:

Csomót szoktam sminkelni,de valahogy sose tudom eltaláni azt,amit szeretnék.

Köszi különben!

2011. máj. 12. 19:14
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!:)
2011. máj. 12. 19:15
 5/15 hot_kiss ***** válasza:

Egyértelműen a szemed hangsúlyozd. Szerintem próbálj először enyhe vagy egyszerű, de mégis mutatós sminket. (pl.: tusvonal, halványszínekből füstös szem satöbbisatöbbi)

Ja.. és úgyis észreveszed majd, hogy mi áll jól, de én úgyvettem észre, hoyg erősebb sminkhez a visszafogottabb szájfény/rúzs és fordítva mutat jól. (:

2011. máj. 12. 19:28
 6/15 anonim ***** válasza:
szép a bőröd, én is a szemedet hangsúlyoznám. mivel elég pici a személy részed, ezért hiába festenéd ki, ahogy kinyitod a szemed úgyse látszik..de szempillaspirállal nagyon szépen tudod nagyítani a tekinteted!!! meg egy kis szolid pirosító és szuper ;)
2011. máj. 12. 22:03
 7/15 anonim ***** válasza:
Neked nagyon jól állna a füstös hatású szemfestés.
2011. máj. 12. 22:18
 8/15 anonim ***** válasza:

jajj te jáááááány, tök szééééép vagy:) ne mond, hogy csúnya, tök cuki, helyes arcod van, de tényleg:)

szerintem is a szemedet hangsúlyozd, nézz körül a neten, hogy a te szemszínedhez milyen színek illenek, és több szín összekeverésével kisérletezgess:)

a belső szemzugba mindig a világosabb szín kerüljön, a szemhéj közepétől a sarkáig a sötétebb szín:) ezzel nagyíthatod is a szemed:)

és szabály, hogy ha a szemedet erősen fested ki, akkor az ajkaidat lágyabb színnel fesd, pl. színtelen, világos szájfénnyel...és ez fordítva:)

remélem segítettem:)

2011. máj. 12. 23:42
 9/15 anonim ***** válasza:

amúgy a neten is tök sok vidi van sminkelésről, csak írd be, hogy make up tutorial:)

sok sikert hozzá!

2011. máj. 12. 23:43
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszi szépen mindenkinek!

Nagyon aranyosak vagytok..:)

2011. máj. 13. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!