Milyen sminket lehetne készíteni suliba? Csak nagyon minimális. A szememet szeretnm kihúzni, az hogy tudnám hogy ne maszatolódjon el?
Vagy szemhéjtus, amit csak megkell várni, míg megszárad és nemkenődik nemfog vagypedig egy krémes szemceruzával húzol csíkot és szemhéjport "lapogatsz" bele. Ettől tartóslesz, biztosan.
(Viszont ha a vízvonaladat szeretnéd kihúzni, akkor ne használj port, nekem csak bántotta a szemem.)
Én pl. ma úgy sminkeltem, hogy korrektor tettem az apróbb bőrhibákra, majd a alul kihúztam a szememet sötétkék szemceruzával, egy kis világosabb kékes-szürkés szemceruzával összedolgozva, így nagyon sötét kék, inkább feketés hatása volt. A szemhéjamra barna szemhéjpúdert tettem. A szemzugba világosabbat, kívülre sötétebbet és összedolgoztam. Végül az alsó és felső szempillámra is tettem spirált. Azt olvstam, hogy a spirál megtartja a szemceruzát. Ezt a sminket reggel csináltam, 1-kor még semmi baja nem volt. Nem kenődött el, nem maszatolódott, semmi:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!