Milyen a legegyszerűbb műköröm?
Szia. Van több féle. Van olyan amit a boltban vehetsz, és felragasztod magadnak és ott van amig ott van. (Nekem kb másfél óráig tartott). Aztán elmehetsz műkörmöshöz, aki többféle körmöt tud neked csinálni. Csináltathatsz porcelánból, amit tudtommal nem nagyon szeretnek csinálni, mert macerás (nekik).
Nekem zselés van, ami szerintem a leggyakoribb. Ekkor ha hosszabbra akarod, ragasztanak fel tipet a végére, és olyan hosszúra vágják, amilyenre akarod, majd egy zselés anyagot kennek rá, ami UV lámpa alatt megköt. Tudnak az utolsó zseléréteg alá díszítést (csillám, kő, francia, stb) is tenni, így nem kell festni sem őket. Ha nem akarod, nem kell kérni a tipet a végére. A zselé nem engedi letörni a körmöd, így az tud nőni. De ettől nem lesznek erősebbek a körmeid!!! Én nem bánok velük valami kedvesen, de nem szokott letörni, lehet nyúzni őket (én még ágyat is pakoltam velük) Kb 3-4 hetente kell töltetni, ilyenkor lereszelik a kemény zselét a körmödről, és újra falrakják. Viszont ezt a töltetést meg kell csinálni, mert 3-4 hét után annyira lenő a körmöd, hogy a zselé már nem bírja tartani, alálevegősödik, visszahajlik, ami nagyon rossz érzés.
Árak tekintetében változó. Pesten egy töltés 3400-3800 körül van, arra már nem emlékszem az első alkalom mennyi sztem olyna 4000 körül lehet. Ha esetleg letörik, akkor 300-400 a pótlás, ha kérsz extra díszítést akkor megint több. Vidéken nyilván olcsóbb, bár most itt a városban nekem csináltak már 5000ért is, meg 2500ért is, tehát nagyon változó. Menj inkább olyan helyre amit ajálanak, mert nekem már rontották el nagyon...
Hangsúlyozom, a műkörömtől nem lesz erősebb a körmöd! Max szebb, ha szépre megcsinálják. Ha csak erősíteni akarod a körmöd, akkor kenj rá kalcium zselét. Bár nekem nem használt, anyukámnak bevált.
Én most vettem 15ezerért egy körmös készletet, van benne uv lámpa, reszelő, szelé, ecsetek, csillámpor és gomba elleni lakk. Remélem megtudom majd csinálni. Sajnos sokan mondják, hogy ne csináljam otthon mert begombásodhat, de direkt vettem savmentes gomba elleni lakkot.
Én nem akarok rá se tipet, és hosszabbítani sem akarom a körmöm, csak simán ráhúzni egy zseléréteget.
Gondoltam ezt megosztom veletek:)
Amit te szeretnél, annak az a "hivatalos" neve,hogy saját köröm megerösitése zselével. Ezt mond a körmösnek,és tudni fogja mi a teendö! Ez olcsóbb is sokkal,mint a tippes v. épitett.
Én is ezt ajánlom neked,mert igy szépen tud is nöni a körmöd és nem töredezik olyan könnyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!