Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez normális, vagy nézzek el...

Ez normális, vagy nézzek el hozzáértőhöz?

Figyelt kérdés
Industrial piercinget magamnak csináltam kb 2 napja. Ha hozzáérek ég és lüktet, meg kicsit fel van dagadva és piros. Kenem betadine-nal. Várjak még pár hetet hogy gyógyul-e, vagy orvos?
2011. máj. 4. 18:38
 1/6 anonim ***** válasza:
fúj. ezért aztán megérte csinálni, plána saját kezűleg. gondolom nem vagy 18, és nem vállalták sehol?
2011. máj. 4. 18:47
 2/6 A kérdező kommentje:
de, vállalták volna, több pc-m is van, köztük egy a számba, azt piercer csinálta 3ezerért, de az industrial 9ezer lett volna, nekem meg nincs rá ennyim. A fülembe is már több lyukat szúrtam, van egy helix pc is amit magamnak csináltam, az 2 hét alatt teljesen meggyógyult, de nem lüktetett csak égett egy picit.
2011. máj. 4. 19:12
 3/6 anonim ***** válasza:
de az indrustrial kicsit más tészta, mint egy sima fülbevaló. buta ötlet volt. inkább vártál volna még 2-3 hónapot, amíg összegyűlik. de nem, igazán jó érzés a gyulladás, nem? amúgy el kéne menned mindenféleképp.
2011. máj. 4. 19:33
 4/6 anonim ***** válasza:
*industrial
2011. máj. 4. 19:34
 5/6 anonim ***** válasza:

hát jó drágáért szúr, igazából attól függ mivel szúrtad át ha biztos tűvel akkor nem vagy éppeszű, de ha frissen kibontott steril tűvel szúrtad át akkor majdnem ott vgay mintha pc-s szúrta volna át

a gyulladás meg h fel van dagadva az meg azért van mert gyógyul minden pirszingnek van gyógyulási ideje

nekem mikorátszúrtam a fülemet porcnál akkor volt sokáig begyulladva meg feldagadva de utzána begyógyult, csk kenegesd és mozgasd sokat

2011. máj. 4. 20:26
 6/6 A kérdező kommentje:

Steril tűvel szúrtam, gyógyszertárban vettem.

Köszönöm a válaszokat. Akkor még várok, hátha begyógyul

2011. máj. 4. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!