Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A friss köldök piercinget...

A friss köldök piercinget mennyire kell átmozgatni?

Figyelt kérdés
Tegnap csináltattam,és azt mondták, hogy napi 2szer fertőtlenítés után kicsit mozgassam át.Megpróbáltam,de nem éreztem hogy mozogna de nem mertem jobban piszkálni.
2011. ápr. 29. 07:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem szeretnék veled veszekedni, de 1.szerintem teljesen normálisan fogalmaztam 2.minden fürdőszobai termékem natúr,bio,bdih-által ellenőrzött termék és igen nem járok minden nyavajával orvoshoz és nem tömöm magam feleslegesen gyógyszerrel és antibiotikummal, pircinges nem vagyok, csak egy tudatosan élő ember, nem kell megfogadni amit mondtam sőt le is lehet pontozni, én akkor is maradok a sónál :) de szerintem mindenki eltudja dönteni mit használjon, köszike :) és ha primitívnek gondolsz akkor sajnállak
2011. ápr. 30. 22:00
 12/12 anonim ***** válasza:
Szánalmas ember vagy,s ez a duma,mindig hogy érvényt nyerjetek(nyerj )a válaszaidnak ,még h.ü.lye dumákkal is jössz.Fogadtam hogy bio-nyavajának fogod magad beállítani(ami persze nem igaz,csakhát kell a duma h okosabbnak tünj)így nyertem egy sört!:)Ja és igen,primitív vagy.A lepontozásról meg annyit,hogy ezen csak te aggódsz,érdekel is engem mennyi pontod van.Minél több,annál részrehajlóbb vagy,ez azt jelenti,nade mondj erre is valami okosságot.Ja és a helyedben ilyen hozzáállással soha nem mennék orvoshoz/ők is jobban járnak.:)na pá
2011. máj. 1. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!