A friss köldök piercinget mennyire kell átmozgatni?
Friss piercing esetén másnap van egy pici "dagadás".Igen fertőtlenítsd és mozgasd fel-le s pár nap múlva mozogni fog,egy év múlva meg annyira hogy már zavarni is fog!
2011. ápr. 29. 08:13
2/12 A kérdező kommentje:
Akkor így "másnaposan" még annyira nem kell mozogni?...nekem most egyeltalán nem piros körülötte,nem is dagadt,nem levedzik...ez normális?
Szia, nekem 3 éve lett csinálva, nagyon jól bírta szervezetem semmi ellen reakciót nem váltott ki, csak amikor én hülye nem orvosi fémet hanem valami vacak kinai minőségű ékszert tettem bele, én még aznap este megmozgattam a friss vér és váladék oda kötötte a bőröd az ékszerhez sós vízzel "áztasd be" így leoldódik róla és a sós víz gyulladás csökkentő is (nem csíp) ezekután már tudod mozgatni :D
sok sikert
2011. ápr. 29. 08:55
tehát hogy jobban értsd egy kis vizet forralj fel tegyél bele egy kis kanál sót hagyd kihűlni feküdj le és önts egy kicsit a köldöködbe hogy ellepje és hogy az ékszer körül is legyen víz :D
2011. ápr. 29. 08:56
5/12 A kérdező kommentje:
vizzel higitott palinkat vagy valamien mas alkohollal is megmoshatood
2011. ápr. 29. 22:03
Teljesen normális,hogy nem piros és nem gennyedzik ,az majd később várható de lehet hogy nálad nem is lesz ilyen.Nálam sem volt.Am,az hogy dagadt azt ne úgy értsd hogy fel van dagadva és fáj,ez nem így működik.Annyi,hogy a husodban van most valami és nem tud úgy mozogni az ékszer.Te csak fertőtlenítsd le ,kicsit megmozgatod(nem kell egyből fel-le mozognia,mert akkor szarul is lenne szúrva)s majd később egyre vékonyabb lesz ott a bőr s mozog majd rendesen fel-le.De maradj meg a fertőtlenítőnél vagy [link]
és minden rendben lesz.Ne használj ilyen primitív technológiát(só,pálinka).Nyugi,tudom miről beszélek...
2011. ápr. 30. 13:19
primitív technika -.- hát ahogy érzed gondolom te a kémia vegyi szarokban hiszel, ez a te dolgod de nem hiszem hogy egy óriási múltra vissza tekintő anyagot pl a sót primitívnek kellene nevezned, semmilyen mellékhatással nem bír ezért nem is tudom mi a gond vele -.- de örülök hogy te mindent tudsz :)
2011. ápr. 30. 16:46
Nem mondtam,hogy mindent tudok,csak ilyen buta tanácsokat nem kéne adnod.Én ezzel foglalkozom van egy pár nekem is , úgyhogy tudom miről beszélek.Primitív,igen mert már 2011-et írunk,így inkább alkohollal szokás FERTŐTLENÍTENI mert tudod ilyenkor azt kell.Lehet hogy neked nem lett tőle bajod de talán azért mert nem volt friss a seb,azonban ha az,akkor inkább ártasz mint javítanál a helyzeten.Nyugodtan kérdezz meg egy pierceres-t ,ő is ezt mondaná,mivel én is az vagyok s mondom.Ja,és igazán meg tanulhatnál normálisan fogalmazni ha már a tanácsod primitív nem kell neked is annak lenni.
2011. ápr. 30. 17:07
oh,és a só maradjon a levesben meg inkább kajákban semmint egy női köldökben.S a kémiai vegyi cuccokról annyit hogy szerintem nézz szét a fürdőszobádban s akkor szólalj meg.Ja és orvoshoz se járj mert nála is van ám ilyen sok csúnya vacak...
2011. ápr. 30. 17:12
Kapcsolódó kérdések: