Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok! Ti hány rétegben...

Lányok! Ti hány rétegben kenitek fel a körömlakkot?

Figyelt kérdés
kentek alá körömerősítőt vagy esetleg rá még egy plusz réteget? és mennyi ideig marad meg, hány nap után lakkotok újra?
2011. ápr. 23. 15:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez körömlakk függő. Van amelyikből elég 1 réteg de van amiből 3 réteget is fel kell kenni ahhoz hogy olyan színe legyen mint az üvegben.
2011. ápr. 23. 15:20
 2/8 anonim ***** válasza:
nekem attól függ milyen színű. ha pl:világos rózsaszín akkor egyszer. de ha fekete akkor 2-3szor . Én akkor kenem újra ha kezt lejönni.
2011. ápr. 23. 15:21
 3/8 Darcy01 ***** válasza:
Én a színes lakk alá kenek egy alapozólakkot, és után egyszer a színt. Ha többször kenem fel, akkor rettenetesen lassan szárad.
2011. ápr. 23. 15:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha sötét lakkot kenek fel (pl. lila, vörös), akkor szoktam kenni alá egy átlátszót, ha megszáradt akkor rá egy réteg színt (vagy lakktól függően kettőt). Általában este lakkozom, másnap reggel még szoktam rá kenni egy réteg átlátszót, hogy tartósabb legyen, így 5-6napig általában jó (kivétel, ha nagyon sokat mosogatok vagy piszmogok:D).
2011. ápr. 23. 15:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Két réteg szín - függetlenül attól, hogy világos, vagy sötét -, semmi alapozólakk. Felviszek egy réteget, várok öt percet, majd megint egyet, megint öt perc, majd végül vagy átlátszó/mattosító/töredező lakkot viszek fel.

Ha naponta nem mosogatok fél órát, órát, meg nem pepecselek sokat, akkor nekem is olyan 5-6 napig tökéletes. Akkor is a vége kezd csak el kopni picit, akkor meg leszedem, és kezdem az egészet elölről. :)

2011. ápr. 23. 16:12
 6/8 anonim válasza:
Én először rakok felszívódó körömerősítőt, majd kétszer átkenem a lakkal,majd végül rakok rá fedőlakkot is.
2011. ápr. 23. 20:24
 7/8 anonim ***** válasza:

körömlakkfüggő

az essence körömlakkokat 2 rétegben szoktam, de egy rétegben is szépen fed (én jobban szeretem mikor sötétebbek a körömlakkok)

de van olyan körömlakkom pl a türkizkék, amiből fölösleges kettőt kenni, mivel nagyon erős a színe

én semmilyen alap és fedő lakkot nem használok, és így is tökéletesen fednek

2011. ápr. 23. 21:44
 8/8 anonim ***** válasza:

nekemvan olyanis, amit 3 rétegben kell felkenni-.-'

de a legtöbbet 2x szoktam

2011. ápr. 26. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!