Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen ez a piercing? Tetszik?...

Milyen ez a piercing? Tetszik? (Kép linkelve)

Figyelt kérdés

[link]

Mindenképp megcsináltatom, csak kíváncsi vagyok néhány véleményre.

2009. márc. 5. 11:56
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

Vagyis így:

[link]

2009. márc. 5. 11:59
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
MAga a piercing tetszik csak az nem ahol elhelyezkedik.
2009. márc. 5. 12:18
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
nekem pont fordítva :-) a piercing bogyói nekem pivit nagyok,én valami kisebbeket rakatnék be,az olyan gyönyörűű!ezzel a mellel pedig nagyon jól néz ki,szal ez igazából csak esztétikus mellel jó.de ha neked ilyen van,akkor szép lesz nagyon!
2009. márc. 5. 12:39
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
tuti nem kellene ilyen csaj:S
2009. márc. 5. 12:43
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
ne haragudj, de ott szerintem gusztustalanul néz ki. az előzőhöz csatlakozom: nekem sem kéne ilyen csaj!
2009. márc. 5. 12:53
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy csomó pasinak "nem gyere be" a dolog. Nekem tetszenek az ilyen különleges helyen lévő piercingek, de magamnak sosem csináltatnék... inkább csak nézegetem.
2009. márc. 5. 13:11
 7/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ.

Szerintem egy kicsit erős a nem kéne ilyen csaj kijelentés. Nem tudom elképzelni a helyzetet. Jártok egy ideje, jól megvagytok, aztán szexre kerül a sor és meglátod a piercinget. Közlöd vele, hogy ennyi volt, vége. Menj amerre látsz. ?

Persze ez nem azt jelenti, hogy nem értékelem az ilyen választ. Nektek is ugyanúgy köszönöm, hiszen nem lehet mindenkinek azonos véleménye.

2009. márc. 5. 13:18
 8/17 anonim ***** válasza:
77%

hát igen véleményt kértél, szal tényleg ne hurrogj le.

ha ilyenje van akkor felteszem kivágott felsőben jár és látom. és lehet ne tudnám elfogadni ha meglátnám, és kiábrándulnék.

ha belegondolsz véget ér úgy sok kapcsolat hogy kiábrándul a másikból, tök mindegy miért. itt ez lenne az ok.

2009. márc. 5. 13:22
 9/17 A kérdező kommentje:

Jaj, remélem nem értetted félre, amit írtam. Egyáltalán nem hurrogtalak le. Mindenkinek más a véleménye. És jó, hogy nem vagyunk egyformák.

Még annyi, hogy én pl. nem hordok kivágott felsőket.

2009. márc. 5. 13:25
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem több piercingem van különböző helyeken, meg tetoválásom is,szóval nem vagyok konzervatív de ezt még nézni is rossz. Van egy ilyen, ismerősömnek, de komolyan hideg rázna, ha hozzá kéne nyúlnom ,nagyon taszít.Nagyon gáz.
2009. márc. 5. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!