Műköröm magabiztosságot ad?

Magabiztosságot ad egyértelműen az már egy másik kérdés hogy vigyázgatni kell rá és akadályoz!
Én imádom bár most nincs de ha valamilyen alkalom van hát a a köröm az alap:P
Vonzza a tekintetet:)

Nem tudom,hogy magabiztosságot ad-e,de én imádom!!!Ha jó a körmösöd és szép akkor igen szuper mindenki megdicséri és te is jól érzed magad tőle!:)Olyan mint egy körömékszer:)
Szerintem igenis fontos,hogy egy lány/nő foglalkozzon a körmeivel is!Én is sulis vagyok,több éve van már körmöm,és igen én is szoktam félni pl: a labdajátékoknál,hogy letörik és féltem.Ebben semmi rossz nincs! Nem szabad sosem azokkal törődni akik ellene beszélnek,meg plázacicának hívnak emiatt!:)

Köszi a válaszokat!:))
Mostanában tervezem, hogy csináltatok életemben először, már várom.:))

Nekem még nem volt műkörmöm és nem is annyira vágyom rá. Kíváncsi vagyok rá, talán nyáron lesz is, de kicsit tartok is tőle. Alapvetően a természetesség híve vagyok, meg tudom növeszteni a körmömet, szépen egyenletesre lereszelni és kilakkozni. Nyílván nem lesz olyan díszes, mint amiket a körmösök csinálnak, de nekem az egyszerűbb körmök is tetszenek. Matricával pedig tök jól fel lehet dobni.
A magabiztosságról pedig annyit, hogy aki tisztában van önmagával, tudja mik a jó és rossz szokásai, tulajdonságai, abban benne van a magabiztosság is, ez nem a körmön múlik.
15/L
Félreértetted a kérdést.
Nem úgy kérdeztem, hogy mitől lesz valaki magabiztos, hanem úgy értettem, ad-e némi magabiztosságot a műköröm, a kettő nem ugyanaz.:))
Köszi a válaszokat, még jöhetnek!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!