Melyik a jobb a puder vagy az alapozó?
Érdekes tanács.
Kedves kérdező!A mitesszereidre eszedbe ne jusson bármilyen alapozót vagy púdert felvinni!Először alaposan ki kell tisztítani,hasznos lehet a kamillás gőzölés,de előbb-utóbb el kell vele menni a kozmetikushoz,mert csak ő tudja,hogy a Te bőrödnek mi a legjobb.:)
Szerintem is alapozót vegyél. A mitesszereket ki lehet tisztitani, csùnya lesz a bõr, ha mitesszeres az arcbõr, àtüt az alapozó vagy puder alatt.
Menjél kozmetikushoz, vagy egyszerüen, kamillatea fölé hajolsz kb.15 percig.(egy törölközõt tegyél a fejedre, hogy a gõz jobban àtjàrja a pórusokat) és utàna tiszta fehér valamivel óvatosan kinyomkodod. Egy hónapban, vagy 2 hetente ismételd meg, nem lesznek ilyen gondjaid.
én csak púdert használok mivel kicsit fénylik az arcom:D erre a célra tökéletesen megfelel:D
de sztem a miteszerekre nem lenne alkalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!