Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » L'Oreal Accord Parfait vagy...

L'Oreal Accord Parfait vagy Infaillable alapozó a jobb? Mi a különbség a kettő között?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. okt. 3. 16:30
 1/4 A kérdező kommentje:
A feher boromhoz melyikbol kapok megfelelo, vilagos arnyalatot? Egyaltalan mi a kulonbseg a ketto kozott?
2011. okt. 9. 09:46
 2/4 TijuMK ***** válasza:
szia, nekem infaillable-em van és egész világos bőröm, amúgy mind a kettő között vannak világos árnyalatok, csak az Accord P. csillog kicsit, mert az ásványi anyagos és természetesebb összetevői vannak, legalábbis így szokták hírdetni, az infaillable pedig matt. Mind a kettő ugyanolyan jól fed és hosszan tart, csak azt kell eldöntened hogy zavarnak-e az apró csillámok. Amúgy ha jól emlékszem kb 500 forinttal olcsóbb az Accord P. de drogéria válogatja.
2011. okt. 9. 19:27
 3/4 A kérdező kommentje:
olvasgattam meg keveset a temarol es par helyen irta, hogy az accord parfait beul a kis rancokba, tehat nagyon hangsulyozza azokat, meg zsirosabb borre ajanljak. van 1 infaillablem nekem is, a 230as (valamilyen honey) arnyalat, de mar tul sotet. :S ennel vilagosabbat fogok kapni, szerinted?
2011. okt. 9. 21:31
 4/4 TijuMK ***** válasza:
Minden féle képen fogsz kapni nekem 140-es (Golden Beige) van, de van valamilyen Ivory is sajnos a számát nem tudom, de az a legvilágosabb. Érdemes nagyobb drogériákban megnézned ahol a kínálat is nagyobb, például Müllerben egész sok féle szokott lenni. Az Accord nekem csak csillogott az arcomon ennyi bajom volt vele.
2011. okt. 9. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!