Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kb mennyibe kerulne egy fejre...

Kb mennyibe kerulne egy fejre valo muraszta ha en csinalom meg?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok? Legyszi segitsetek...
2011. ápr. 11. 20:07
 1/5 szamóca. ***** válasza:

úgy gondoltad hogy a tincseket is te csinálod?

hát akkor csak a műhaj ára (+festés és rögzítés), az meg nagyon attól függ milyet akarsz. ha sima szintetikus, akkor egész olcsón megúszod...

ha nem, akkor érdemes fodrásszal beszélned, hogy adjon neked hulladék hajat megtisztítva, vagy ha nem vagy finnyás anélkül.

ha nem te csináldo is sokat számít hogy milyen hajból készült.

íyg szerintem nem tudok neked még kb árat se mondani....számít hoyg hány tincset és milyen vastagságút akarsz, számít a szín, hogy kell-e szőkíteni vagy elég festeni, számít a haj minősége, a rögzítési technika...

2011. ápr. 11. 20:25
 2/5 A kérdező kommentje:
hat muhajbol gondoltam.. ebbol a direkt ilyenre valo hajbol... es olyan kis es gyurusujj kozotti meretre gondoltam.. a befonast en meg tudom oldani csak magarol a hajrol van szo.. 40 50 60 dupla tincs
2011. ápr. 11. 20:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem 60 db dupla tincsem van, ha gondolod, és érdekel, akár el is adom, de kisebb javításra szorul.( tényleg csak kis baja van. látszik, hogy hordva volt, fekete-fehér ezüst) egyébként 5 csomag kanekalonból kijön egy fejre való)
2011. ápr. 11. 21:54
 4/5 A kérdező kommentje:
mennyiert adnad el oket?
2011. ápr. 12. 19:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha 10000 Ft-ot mondok, akkor az korrekt. 2szer volt befonva, szóval nincs agyonhasználva.Én 25E Ft-ért vettem.
2011. ápr. 12. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!