Fáj a fülszúrás ha magamnak csinálom?
Magamnak szeretném a porc ALATT kiszúrni a fülem egy hegyes végű fülbevalóval, amivel még az előző fülbelövésnél lőtték a fülem. Tehát azzal az elég vastag fülbevalóval átszúrhatom? Nagyon fog fájni?:S Azért kicsit félek..:S Eltalálhatok valamilyen ideget, vagy pontot, ami ártalmas is lehet?
Lövésért pedig nem szeretnék kiadni 3000 Ft-ot.
Légyszi értelmes válaszokat!
Sajna a fülbevalóval sehogy se fogod tudni kiszúrni ugyanis nem elég hegyes. Ahhoz kell pisztoly.
18/F
3000 Ft-ért lőnék ki a füledet ? :O
Nekem 680 Ft-ért csinálták fülbevalóval együtt.
Hát tulajdonképpen azzal a vastaggal nem próbálnám meg, hanem vékonyabbal, majd úgy tenném bele az orvosit,hogy fájni fog-e azt nem tudom, de nekem fájt, mert nagyon feltette, meg nagyon össze lett nyomva, és besebzett, de mára már nem :)
Én meg vettem szépen tizengyolcas tűt (az az infúzios) meg rajzoltam a helyet néki, és átszúrtam. Ugye ezen van egy ilyen vékony plasztika réteg amiből kihúzod a tűt és aztán azt az ékszert (amivel lőtték neked) belebiggyeszted és áthúzod. Hidd el, hogy semmennyire nem fájt, nekem. Fülfüggő dolog...
^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!