Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek milyen ez a...

Szerintetek milyen ez a szemöldök?

Figyelt kérdés

Nem túl íves?Nektek tetszik?

[link]

2011. ápr. 7. 11:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hú, hát szerintem nagyon csúnya.
2011. ápr. 7. 12:37
 12/21 anonim válasza:

Ez az arcod formájától függ nekem is teccenek az íves kicsit vastagabb szemöldökök de én nekem nem áll jól olyan vagyok ugy mint egy transzi :D

Menny el a kozmetikusodhoz és kérdezd meg tőle hogy szerinte mi állna neked jól.Ő tudni fogja

2011. ápr. 7. 12:51
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha már nem az eredeti formáját tartod meg, akkor régen rossz. Ez meg egyenesen borzasztó. xD Ki ne szedd ilyenre, nekem erről valami filmes transzi jut eszembe, meg Mortisha az Addams familyből. XD
2011. ápr. 7. 13:56
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem rossz.. íves, de sztem nem rossz. Függ az arcformádtól.. állhat akár nagyon jól is :)
2011. ápr. 7. 14:56
 15/21 anonim ***** válasza:
Ez borzasztó, és természetellenes. Inkább szedesd ki a sajátod először egy kozmetikussal, ő kb. tudni fogja, mi az, ami jól áll, és még természetes hatása van.
2011. ápr. 7. 15:57
 16/21 A kérdező kommentje:

Formára van szedve,de nagyon gyorsan nő,ugyhogy arra gondoltam,kipróbálom most ezt a formát is.

Egy pillanatra nekem is megfordult a fejemben ez a transzi dolog,mert kicsit "mű" hatást kelt,olyan természetellenes...mégis tetszik valamiért:)))

Köszönöm a válaszaitokat!

2011. ápr. 7. 16:55
 17/21 anonim ***** válasza:
fuhh hát nekem nagyon nemtetszik:S ez már túl íves:)
2011. ápr. 7. 21:06
 18/21 A kérdező kommentje:
thx:)
2011. ápr. 8. 15:36
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is szörnyű. Egyszer láttam egy lányt vhol, akinek gyönyörű arca volt, de a szemöldöke úgy elcsúnyította:( Neki is ilyen volt. Mintha állandóan fel lenne húzva a szemöldöke.
2011. ápr. 8. 18:39
 20/21 anonim ***** válasza:
A saját formáját tartsd meg a szemöldöködnek, azokat a szálakat szedd ki amelyek a természetes formát "kuszálják" és kilógnak belőle. Azt írod gyorsan nő, de lehet ha kiszeded már nem fog vagy lesz olyan szál ami vissza sem nő, akkor aztán csúnya marad. Amúgy sem szép ez a csodálkozó tekintet egy kis ebihallal a tövében. (ebihalszemöldök).
2011. ápr. 8. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!