Hogyan használjam a szemceruzát és szemkontúrt?
a szemceruza használata attól függ hogy milyen sminket akarsz elkészíteni magadnak, lehet változó: vastag, vékony, belülről szélesedik kifelé...
ajánlom hogy nézz előtte pár videót, ha még nem sminkelted magad, vagy kérd ki idősebb testvér vagy barátnő véleményét.egyébként egy szemkihúzás nem a világ vége...mielőtt elmennél buliba vagy valahova vele, előtte minimum kétszer háromszor húzd ki magadnak a szemed, és nézd meeg mi áll jól neked.
linkelek pár oldalat ahol nagyon sok mindent találsz a sminkelésről.
itt egy blog oldal, ahol nagyon rendes a csaj aki irja, és videói is vannak, tényleg bármit megkérdezhetsz kommnetben , vagy akár e-mailben is tőle, biztos válaszolni fog rá. ;)
videók ( találsz a többet is):
ja és azt elfelejtettem irni, hogy vannak különféle sminklemosók, de én arckrémet teszek egy vattakorongra és azzal gyönyörűen lejön. :)
nem gond ha simma hegyezőt használsz de vannak külön szemceruzahegyezők is, én ajánlom azt mert szebb alakot ad és könnyebb lesz utána használnod ( és nem törik el)
[link] :))
Hát milyen szemceruzád van, hogy ennyire tartós?:P Áruld el lécci!:)
Én mondjuk a Dm-nek a Balea termékét használom..szemfesték lemosássához..Azt a kétfázisút!:) 5-600 ft kb:)
[link] ő róla lenne szó:)
Az egész arcomra, hogy az alapozó is lejöjjön pedig a niveának a frissitő arctisztitó tejét használom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!