Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Converse táska, de mi fér bele?

Converse táska, de mi fér bele?

Figyelt kérdés

[link]

magasságnak 26 cm van írva, szóval elvileg könyv/füzet nem fér el benne, de kép alapján meg elég nagynak tűnik... szerintetek?

2011. ápr. 3. 00:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Jaj hát minden 2. embernek ilyesmi táskája van. Suliba is ezzel járnak, szóval biztos sokminden belefér.
2011. ápr. 3. 00:46
 2/6 anonim ***** válasza:

nálunk is sok ember ilyen táskával jár suliba...:D

amúgy nálunk sokan a szekrénybe hagyják a könyveket füzeteket amikben nem adtak házit...így bele fér az aznapi 1-2 füzet,könyv,tolltartó

2011. ápr. 3. 09:08
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem hasonlómva és kényelmesen elfér benne 5 füzet meg kisebb könyvek, tolltartó egy kis palack üdítő. viszont túl nehéznek nem szabad leni, mert könnyen leszakad. Ezt a táskámat félév alatt 3x vittem varrónőhöz.
2011. ápr. 3. 09:26
 4/6 anonim ***** válasza:
személy szerint jobban szeretem azt a táskát amibe azért elférnek a dolgaim mert ki tudja mire lenne szükség?
2011. ápr. 3. 10:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Nálunk is sokan járnak ilyesmi táskával, vagy ha nem is ilyennel kb. ekkorákkal.

Hozzáteszem az osztálytársaim nagy része pl. alig hord 1-2 tankönyvet, sőt, sokan úgy csinálják, hogy van füzetük az alaptantárgyakhoz (matek, magyar, töri, gazdasági és a többire van egy mindenes füzetük). Így van amikor csak 1-2 füzettel jönnek suliba, így nem is kell csodálkozni, hogy elfér kb. ekkora táskában.

2011. ápr. 3. 18:18
 6/6 LoweSpFluor válasza:
Nekem ilyenem vam.A látszat néha csal.:) Nekem tök sok minden belefér.:) Szerintem érdemes megvenni:)
2011. ápr. 5. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!