Tényleg hamar tönkre megy a Converse bőr táska?
Figyelt kérdés
Converse bőr táskát akarok venni, szerintem nagyon jól néz ki, csak azt hallottam, h hamar tönkre megy.
Ráesik párszor az eső vagy akár a hidegtől is.
Mit gondoltok?
Köszi a válaszokat. :)
2010. aug. 11. 00:12
1/14 anonim válasza:
Azért megy hamar tönkre, mert nem igazi bőr csak műbőrből van. Ha bőr lenne akkor több évig is tartós maradna.
2/14 anonim válasza:
nekem most van meg második éve..eddig az égvilágon semmi baja.:O (najó.kiégettem cigivel. de azmás.:D)eső, hideg nem árt neki.:)
3/14 anonim válasza:
osztálytársamnak fél év alatt úgynézett ki mint az én 2éves pumám, ami ugyanúgy műbör...
4/14 anonim válasza:
Több osztálytársamnak is az volt, hát mit ne mondjak, félévkor már úgy nézett ki mintha a kutya szájából szedték volna ki. Nekem is converse táskám volt(szövet), és annak az ég világon semmi baja. Szerintem ha converset akarsz, akkor inkább azt válaszd. Igaz, hogy borsosabb az ára(az enyém 34.000 volt) és nem is biztos,hogy találsz Mo-n, mi is Bécsben vettük.
14/L
5/14 A kérdező kommentje:
2010. aug. 12. 13:17
6/14 A kérdező kommentje:
Szerintetek jó suliba?
2010. aug. 12. 17:04
7/14 anonim válasza:
Szerintem jó.:) Hány éves vagy?
8/14 anonim válasza:
nekem is van, nem pont ilyen fajta de már éassan 2 éve megvan. oké nem tökéletes már, de még nem volt semmi baja :)
10/14 A kérdező kommentje:
15/L vagyok
2010. aug. 15. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!