Converse táska magassarkúval?
Figyelt kérdés
Van egy rózsaszín bőr converse válltáskám és azt szeretném megkérdezni hogy azt felvehetem egy fehér rózsaszín magassarkú val vagy az úgy nagyon gáz lenne?Vélemények?Bunkók kíméljenek!2011. aug. 31. 11:07
1/9 anonim válasza:
hát,attól függ szerintem,hogy ilyen válltáska,vagy olyan átdobod a válladon..huu remélem érted mire gondolok.Sztem te is látod rajta,hogy mennek e egymáshoz,és ne érdekeljen ki mit mond,szerintem jól nézne ki együtt : )
2/9 anonim válasza:
hát pl. én akkor nem venném del ha a táska pl olyan nagyon erős rózsaszín lenne (ink pink) és a cipő meg ilyen kis szolíd baba rózsaszín. ha így elütt akk nem de ha hasonló árnyalat akkor okés :))
3/9 A kérdező kommentje:
ugyanolyan szolid babarózsaszín mind kettő :D
2011. aug. 31. 11:16
5/9 anonim válasza:
Valami ilyesmi?? Mert szerintem ezek elég sportos táskák szóval szerintem magassarkúval nem fog a legjobban kinézni. :S
6/9 anonim válasza:
A Converse táskák nagy része elég sportos, szerintem azokat inkább a tornacipőkhöz tervezték.
7/9 anonim válasza:
Sztem inkább ne vedd fel így..Hiába ugyanolyan színű a kettő akkor is hülyén fog kinézni..://
8/9 A kérdező kommentje:
Hát valami olyasmi csak ez a kis változata ilyen csak nagyobba és tépőzáras...tudom hogy alapból elég hülyén néz ki amúgy én sem venném fel de évnyitóra nincs más cipőm és sulis cuccot meg kell már vinni...:S
2011. aug. 31. 19:30
9/9 anonim válasza:
hátizsákot, sporttáskát magassarkúval sohaaa, még topánkával se, nagyon "gagyi". menj inkább tornacipőben, szerintem a cipőd senkit enm fog érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!