Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 32 db-os MAC ecsetkészlet...

32 db-os MAC ecsetkészlet lehet valah nem eredeti? Vagy amin rajta van a rendes MAC felirat az mindig eredeti? Vagy h működik ez? (lent)

Figyelt kérdés

találtam 32 db-os ecsetkészletet amire a képen rá van írva h MAC és 5000 Ft... nekem nagyon nagyon olcsó ezért nem tudok másra gondolni mint h vmi nm az igazi.... vagy csak énén vagyok így vele?:D

köszi a segítséget:)

2011. márc. 30. 22:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem MAC üzletben láttad, ez bizony kamu.

32 MAC ecset öt rugóért... Talán ha széthasználták volna őket. De újonnan tuti hamisítvány...

2011. márc. 30. 22:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
100% h hamis, elhiheted
2011. márc. 30. 23:14
 3/5 A kérdező kommentje:
értem. Köszii. Neem rendes üzletben láttam hanem egy netes oldalon.. Petig már úgy örültem de vhol azé tudtam h túl szép h igaz legyeen:D
2011. márc. 30. 23:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem eredeti, a MAC-nek nincs is 32 darabos ecsetkészlete. De ettől függetlenül megveheted, mert lehet, hogy nem márkás, de nekem is van Bobbi Brown ecsetkészletem, természetesen az sem eredeti, de tökéletesek, egy szál sem hullott ki belőlük soha, pedig már vagy féléve használom őket. 5000 Ft-ért igazán megéri még ha nem eredeti akkor is. Ha eredetit szeretnél külön-külön kell megvenned az ecseteket, de 5000 alatt még a legolcsóbb ecsetet sem tudod ott megvásárolni, szerintem 100 ezer alatt nem úsznád meg.
2011. márc. 31. 00:28
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget:)
2011. márc. 31. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!