Hogy sminkeljek hétköznapra?
Figyelt kérdés
álltalában alapozózok ..kihuzom a szemem szemspirál ilyesmi..de vmi extrábbat akarok de nem durvábbat..meg szeretnék vmivel barnám lenni szoli nélkül..iratok2011. márc. 16. 23:23
1/3 anonim válasza:
Szoli nélkül "barnám" lehetsz krémekkel, vagy tablettákkal, a krémet nagyon nehéz úgy eloszlatni, hogy szép legyen a bőröd, és ne foltos, míg a tabletta drága és nem mindenkinél hat. A szoli nem olyan káros, mint mindenki mondja, nekem pl elmulasztotta a pattanásaimat is. Szerintem menj szoliba, ha barna szeretnél lenni.
A smink, ha gondolod, akkor tussal húzd ki a szemed felül a szemhéjadat, a szemhéjadra rakj valami színt, pirosító, rúzs,szájfény, ilyeneket próbálj ki szerintem. Ha kész, kérdezd meg anyukádtól, vagy barátnődtől, hogy jól áll-e.
18/L
2/3 mackoo válasza:
ha felül folyékony tusvonalat húzol, és vékony ecsettel és fekete szemhéjpúderrel elsatírozod az nagyon szép.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi:) várom a további tanácsokat=)
2011. márc. 17. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!