Hogyan rejtsem el a nyelvpiercinget a szüleim elől?
A szüleim nem akarják, hogy nyelvpiercinget csináltassak magamnak. Ugyanis attól lebénul a fél arcom, meg amúgy is, majd ha én megkeresem rá a pénzt.
18 éves vagyok, a piercing pedig 5000Ft lenne, ami a szülinapomra kapott pénzből bőven kijön. Nem igazán szoktam hagyni, hogy helyettem döntsenek, úgyhogy a héten elmegyek és kiszúratom a nyelvem. Addig mindenképpen el akarom titkolni, amíg be nem gyógyul - amikor pedig "kész" lesz, a szüleim orra alá dughatom, hogy látjátok, túléltem.
Szóval ötletek? Pöszeséget, kevés ételfogyasztást mivel lehet palástolni?
(Lehetőleg nyelvpiercing viselők írjanak, ne prédikáló s_ggfejek. Kösz.)
Szia!
Nekem 2 és fél éve van nyelvpiercingem,minden héten hazajárok a szüleimhez,s még nem vették észre... Mondjuk direkt olyan színű (sötét rózsaszín) hogy ne legyen feltűnő. Annak örömére csináltattam,hogy felvettek az egyetemre,de nem szeretném ha a szüleim ezzel baszogatnának. Az orromban is van,s folyton hallgatom,h milyen undorító. Egyébként ha dokinál vagyok,akkor a vizsgálat idejére kiveszem,mert az orvos a szomszédunk,s elég jó a viszony...
Szóval jegeld sokat,akkor nem dagad. Mondd,hogy fogyókúrázol,így nem lesz para,hogy 1 hétig nem eszel. Annyi,h nagyon figylelj rá,hogy rendesen ejtsd a hangokat (répa,retek,mogyoró...)
Pl gyakorolj a barátaiddal.
Sok sikert! Jah,s amint tudod,cseréld ki rövidebb szárra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!