Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan rejtsem el a nyelvpierc...

Hogyan rejtsem el a nyelvpiercinget a szüleim elől?

Figyelt kérdés

A szüleim nem akarják, hogy nyelvpiercinget csináltassak magamnak. Ugyanis attól lebénul a fél arcom, meg amúgy is, majd ha én megkeresem rá a pénzt.

18 éves vagyok, a piercing pedig 5000Ft lenne, ami a szülinapomra kapott pénzből bőven kijön. Nem igazán szoktam hagyni, hogy helyettem döntsenek, úgyhogy a héten elmegyek és kiszúratom a nyelvem. Addig mindenképpen el akarom titkolni, amíg be nem gyógyul - amikor pedig "kész" lesz, a szüleim orra alá dughatom, hogy látjátok, túléltem.

Szóval ötletek? Pöszeséget, kevés ételfogyasztást mivel lehet palástolni?

(Lehetőleg nyelvpiercing viselők írjanak, ne prédikáló s_ggfejek. Kösz.)

2011. márc. 14. 22:22
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el a válaszokat,de leírom a tapasztalatomat.én 14 évesen csináltattam me.Az első hét szörnyű volt.Alig tudtam beszélni enni meg pláne,viszont én koleszos voltam így könnyebb volt elrejtenem.Mivel nem beszélek nyitott szájjal így nálam nem észrevehető.2 hónap után megmutattam akkor már nem tudtak mit csinálni.Megszokták az őrültködésemet:) 22/L
2011. márc. 18. 10:20
 22/23 anonim ***** válasza:
Sok olyat ismerek, akinek nyelvpiercing van. És egyiket se hallottam pöszén beszélni. Van olyan, aki 1/2 évig is eltudta titkolni a szüleitől. :)
2011. márc. 18. 18:53
 23/23 anonim válasza:

Szia!

Nekem 2 és fél éve van nyelvpiercingem,minden héten hazajárok a szüleimhez,s még nem vették észre... Mondjuk direkt olyan színű (sötét rózsaszín) hogy ne legyen feltűnő. Annak örömére csináltattam,hogy felvettek az egyetemre,de nem szeretném ha a szüleim ezzel baszogatnának. Az orromban is van,s folyton hallgatom,h milyen undorító. Egyébként ha dokinál vagyok,akkor a vizsgálat idejére kiveszem,mert az orvos a szomszédunk,s elég jó a viszony...

Szóval jegeld sokat,akkor nem dagad. Mondd,hogy fogyókúrázol,így nem lesz para,hogy 1 hétig nem eszel. Annyi,h nagyon figylelj rá,hogy rendesen ejtsd a hangokat (répa,retek,mogyoró...)

Pl gyakorolj a barátaiddal.

Sok sikert! Jah,s amint tudod,cseréld ki rövidebb szárra.

2011. ápr. 12. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!