Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan rejtsem el a nyelvpierc...

Hogyan rejtsem el a nyelvpiercinget a szüleim elől?

Figyelt kérdés

A szüleim nem akarják, hogy nyelvpiercinget csináltassak magamnak. Ugyanis attól lebénul a fél arcom, meg amúgy is, majd ha én megkeresem rá a pénzt.

18 éves vagyok, a piercing pedig 5000Ft lenne, ami a szülinapomra kapott pénzből bőven kijön. Nem igazán szoktam hagyni, hogy helyettem döntsenek, úgyhogy a héten elmegyek és kiszúratom a nyelvem. Addig mindenképpen el akarom titkolni, amíg be nem gyógyul - amikor pedig "kész" lesz, a szüleim orra alá dughatom, hogy látjátok, túléltem.

Szóval ötletek? Pöszeséget, kevés ételfogyasztást mivel lehet palástolni?

(Lehetőleg nyelvpiercing viselők írjanak, ne prédikáló s_ggfejek. Kösz.)

2011. márc. 14. 22:22
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

22:54 Van fertőtlenítős szájöblögetőm, már beszereztemkis fejű fogkefét is én mindenhová hurcibálni fogom ilyen pici utazófogkrémmel. :) Köszi!

23:00 Hát én is remélem, hogy megadja. :)

Durcás rokker anyámborogass. xD Hallgatok rock-ot, de nem, inkább lányos vagyok, mint fekete ördög. :D Bár van acélbetétes bakancsom. Mindegy, a lényeg, hogy: nem. (Ma olyan összeszedetten és egyértelműen fejezem ki magam, hogy csuda.)

Kösz, jókedvre derítettél. :'D

2011. márc. 14. 23:07
 12/23 anonim ***** válasza:
70%
örülök máris megérte akkor. =D de úgy érzem nem tévedtem akkorát. bakkancs + rokkzene nálam már erősen rokker stílusra hajaz, ami viszont a lázadó korszakra enged következtetni. vagyis visszakerültünk az első hozzászólásomhoz, h a lázadó korszakodban vagy még...(Y) CÁFOLJ! :D
2011. márc. 14. 23:14
 13/23 A kérdező kommentje:

23:14 Dikert kergelsz, ugye? Ugye? :D Fuuuu.

Marilyn Manson mellett hallhatok Quimby-t, Keshát, amerikai mainstream pop-ot (pl. Katy Perry, Lady Gaga), meg mindent, úgyhogy nem vagyok rokker! :P Bakancsom meg 14 éves koromban lett, amikor igazán rokker voltam. xD "Rokker". Meg "gót", meg "emó", de szerencsére kinőttem már abból, hogy csapódni akarjak valahová.

Úgyhogy csak ne skatulyázz, mert fenékbe rugdoslak a bakanccsal. :D Ejj mekkora szócsata lenne ebből élőben xD

2011. márc. 14. 23:20
 14/23 A kérdező kommentje:
Kergelsz... Jól van... *Hergelsz. :'D
2011. márc. 14. 23:21
 15/23 anonim ***** válasza:
56%

nah ennek örülök h kinőttél belőle. most már látom. persze egy csöppnyi lázadóhajlam azért maradt benned úgy érzem. de nincs is ezzel gond. viszont amibe bele kell h kössek h egyszerre voltál rokker, gót, emo?! =D

ja és most elmegyek aludni úgyhogy csak holnap fogok visszabújni a prédikáló s*ggfej szerepébe. de nem kíméllek holnap se! =D

2011. márc. 14. 23:29
 16/23 A kérdező kommentje:

23:09 Neem, először voltam emó, utána bedurvultam gótba, aztán elengedtem magam és lettem rokker. xD És ezt úgy 1,5-2 év leforgása alatt képzeld el.

Jóccakát néked, prédikáló s_ggfej. xD Egyébként nem lenne egyszerűbb e-mail-ben vagy msn-en vitatkozni? :P Fárasztó mindig feljönni GYIK-re.

2011. márc. 14. 23:36
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Am tök lol h ha már vkinek van pc-je azthiszi h Rocker.. jó nekem is van 4 és az is vagyok. xDD

Am szerintem nem fog sikerülni elrelyteni a pc-t anyudéktól.:) Nekem se sikerült.. Akár h is próbáltam:DD

2011. márc. 15. 00:26
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
szép. egyszer ki kell próbálni mindent mint mondják... ok benne vagyok, elküldöm privátban az msn címem. de csak estefele tudok majd felmenni. addig nem teszek fel kötözködő kérdést. ^^
2011. márc. 15. 09:31
 19/23 A kérdező kommentje:

00:26 Nemár... D: Egy csomó helyen azt olvastam, hogy évekig el tudják rejteni. Majd nem röhögök teli szájjal. :D Jááj.

09:31 Jó, én se érek rá úgyse. :P Felvettelek, sztem megtalálsz. :D

2011. márc. 15. 14:11
 20/23 anonim ***** válasza:
volt oszttársaimnak is volt. egyik sem beszélt pöszén, csak az első pár napban fájt nekik a beszéd is, de utána normalizálódott:)
2011. márc. 17. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!