Hogy zajlik nálad a sminkelés?
Hétközben szempillaspirál vagy szemceruza, esetleg korrektor.
Fellépésekre (muszáj!): korrektor, alapozó, púder, pirosító, szemhéjfesték, tus, szemceruza, szempillaspirál, szájfény (ebben a sorrendben és sajnos köelező ezeket használni) 15/L
sorrendbe végig...huh:D
hát először kenek rossz alapozót a poficsontomram hogy aztán le tudjam söpörni:D
aztán lealapozom a szemhéjamat. felhelyezem a szemhéjpúdert (először a világosabbat, késpőbb a sötétebbet, majdösszemaszálom), aztán kenek még úgy szemhéjpudert hogy keverem ilyen zselés izével, aminek nem tudom mi a neve... hogy sötétebb legyen és jobban ottmaradjon. azt is elmaszálom. ezután a szemem alá is teszek egy kis ilyen fekete vagy sötétbarna cuccot, majd felül tust használok, végül spirálozok (aztán lesöpröm az arcomról a rászállt port)
ezután szemöldök festés, fixálás.
ez olyan 5-10 percet vesz igénybe kb. ha valahol jelenésem van akkor talán 15-öt.
1. megmosom az arcom (nagyon fontos, viccen kívül)
2. a még vizes arcomra hidratálót kenek fel
3. várok egy picit amíg beissza a bőrőm
4. ha kell akkor teszek egy pici alapozót/korrektort a szemem alá, csak akkor ha van karika alatta
5. egy kis fehér púder a szem belső 1/3 részére,és a szemöldök alá egy picit (ez felnyitja a szemeket)
6. egy pici tus a szemem külső 1/3 részére
7. szempillaspirál (én csak felülre teszek)
8. ha épp úgy érzem, h nem akarok holtkórosan fehér lenni, akkor egy pici pirosító
nekem ez nagyjából olyan 15perc..de mivel reggel szoktam így ez egy hiperlassú tempóban megy :D szóval gondolom kevesebb ha délután csinálnám.
1. Alapozó-korrektor-púder
2. Zselé a szemöldökömre, hogy álljon valahogy
3. Kihúzom felül tussal vékonyan a szemem
4. Alulra a szempillákhoz teszek sötétszürke szemhéjpúdert,épphogy látsszon
+ amikor kedvem van spirál(alapból fekete pilláim vannak)
6. Natúr rúzs+szájfény
Ez nem több 10 percnél:)
17L
Hétköznap csak púdert,szemceruzát,spirált,meg pirosítót használok,ebben a sorrendben.Ha bulizni megyek,vagy máshova,akkor:
1.lemosom az arcom
2.bekenem hidratáló krémmel
3.alapozót szépen eloszlatom az egész arcomon,plusz néha teszek a nyakamra is egy picit
4.szemhéjpúder,mikor mit,általában szürkét,lilát,vagy rózsaszínűt használok,attól függ,milyen ruha van rajtam.Először a világosabb árnyalatú,fel egészen a szemöldökömig,utána a sötétebb a külső szemzugba.
5.Szemceruza
6.Spirál
7.Púder
8.Pírosító
17/L
Hidratáló, (néha sminkalap) alapozó, púder, pirosító, szemhéjalap, szemhéjfesték, szemceruza, néha tus, szempillaspirál, száj (rúzs, v szájfény)
kb 5 perc, és nem nézek ki úgy, mintha egyben le tudnám venni az egészet.
1. arcmosás bioszappannal (zsírosodásra hajlamos a bőröm, ez kiszárítja kicsit)
2. korrektor (nagyon karikásak a szemeim, alapjáraton)
3. alapozó
4. púder
5. pirosító
6. szemhéjpúder(fekete/szürke főleg, más színt nagyon nem használok)
7. szemhéjtus (csak a szemhéjon és egy kicsit lent is, ami nem éri el még a szememet annyira)
8. szemceruza (belül és alul)
9. szempillaspirál (több rétegben)
10. ajakápoló vagy rúzs(ha színes akkor vörös)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!