Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit Csináljak, hogy tartósabb...

Mit Csináljak, hogy tartósabb legyen a körömlakk?

Figyelt kérdés

Kb. 1-2, max 3 nap múlva kezd lepattogni, felhólyagosodik, leválik. Kipróbáltam már több márkát, de igazából egyik se vált be. Lakkozás előtt lepolírozom, vagy áttörlöm lemosóval a körmömet, utána alapozó - színes lakk plusz minta - fedőlakk. de így sem lesz tartós. Hogy csináljam, hogy legalább egy hétig szép maradjon?

A válaszokat előre is köszönöm.

2011. márc. 13. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
kenj rá még plusz átlátszót a körömfestés legvégén
2011. márc. 13. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:
48%

Hát én még amikor volt hosszú körmöm úgy csináltam, hogy 2x színtelen, utána 2 szín (plusz dolgokat nem raktam..), és 2-3 színtelen.

Szerintem a színtelen sűrűbb a fedőlakkoknál.

Simán kibírta 1-1,5 hétig, de ha mégse, akkor korrigálásképp a végére egy kis szín vagy ahol kezd lejönni..

És nem használtam olyan húdemárkás dolgokat, mindenből miss sporty.

2011. márc. 13. 22:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az attól is függ, mit csinálsz nap közben.

Ha valaki irodában van, persze h kibírja 1 hétig a lakk.

De ha pl. egy háziasszony mosogat, 1-2 ruhát kiöblít, vagy sokat vizeskedik, ...., az bizony hamar gallyravágja a frissen festett körmöt is.

2011. márc. 14. 19:39
 4/5 A kérdező kommentje:

Irodában dolgozom, de közben háziasszony is vagyok, ugye munkaidőn kívül (mosás, mosogatás stb + a hajmosás, ami még pikk-pakk gajra vágja a lakkom.)

A válaszokat köszönöm, ki fogom próbálni a tippeket, de azért szívesen látnék még pár ötletet...

2011. márc. 14. 21:03
 5/5 AlexBlake válasza:

Szia!

A kérdést már rég írtad, de mi tanultuk kémiából, hogy hogyha körömlakk felvitele előtt letörlöd ecetes vattával a körmöd, tovabb rajtamarad. És igaz bejön, én kipróbáltam.

2014. jún. 30. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!