Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nincs valami jó tippetek,...

Nincs valami jó tippetek, hogy hogy lehet tartósabb a körömlakk?

Figyelt kérdés
Nektek milyen taktikátok van?
2011. márc. 4. 22:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem szokott érdekelni, de ha színtelen lakkot teszel a lakk alá és fölé, vagy pedig ún. fedőlakkal átmégy rajta akkor tartósabb lesz.
2011. márc. 4. 22:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

alapból vastagon kend ki. több idő megszáradni de tartósabb.

aztán kenjél rá átlátszót. így dupla lesz a réteg és először az átlátszó fog lekopni nem a színes ;)

2011. márc. 4. 23:27
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Majd kipróbálgatom ezeket :)

Igazából nem lekopni, inkább leperegni, szokott, vagy így meg lehet hámozni a körmöm, le lehet húzni a lakkot. Lakktól függően. Vicces :) de bosszantó :S

2011. márc. 4. 23:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
tegyél fel színtelen alapozó lakkot, két réteg színes, aztán fedőlakk... nekem majdnem egy hétig bírják :)
2011. márc. 5. 13:35
 5/7 A kérdező kommentje:

1 hét? Az nem semmi! :) Én néha örülök, ha egy egész napot kitart! :D

És ez a 4 réteg mennyi ideig szárad?? Oo :)

2011. márc. 5. 17:06
 6/7 anonim ***** válasza:

hát az alapozó meg fedőlakkom the color workshop-os, nagyon hamar, kb 2 perc alatt teljesen megszáradnak.. a színesek kicsit tovább.. de ha pl franciát csinálok elég hamar megvan, és tényleg nagyon tartós :) nem tudom mi lehet a titkom, ha nem a lakkok..

mielőtt felfestem átmegyek körömlakklemosóval rajtuk, aztán meg szappannal mosom meg. ennyi :)

2011. márc. 5. 21:09
 7/7 A kérdező kommentje:

Értem. Köszönöm.

Kipróbálom majd, hátha... :)

2011. márc. 5. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!