Fiú vehet lánynak sminkcuccokat ajándékba? Milyet érdemes?
mi is innen fogunk rendelni, én ezt fogom kapni szülinapomra:) igaz, nem a barátomtól, hanem szüleimtől de most ez mindegy:D
attól függ milyen színeket szeret a barátnőd... vannak a matt hatású színek, és vannak a gyöngyház ('csillivilli') színek..
szóval:
metal mania paletta: szerintem ez a legrondább az öt közül, nekem személy szerint nem tetszik
original: ebben vannak gyöngyházfényűek, de a matt színek dominálnak. ha a barátnőd nem mindig totál csillogós sminkben akar feszíteni, akkor ezt ajánlom.
ultra shimmer: ez a gyöngyházas.. gyönyörű.. persze feltűnő is.. ki mit szeret.. én is most tervezek beszerezni egyet, bár az előző és e között vacillálok.
warm: ha a bnőd sötét hajú, és szereti a meleg,természetes színeket, akkor ez egy jó választás. de ha színesen szeret sminkelni akkor nemigazán :)
és az utolsó a prism palette: akárcsak az original és a shimmer - nagyon színes, ugyanakkor ezek matt színek egytől egyig. a lényege, hogy ha bevizezett ecsettel használják, nagyon intenzív hatást lehet elérni, ugyanakkor szárazon pedig színes,kellemes, nem olyan feltűnő mindennapi sminkeket lehet vele készíteni. ebben több a narancsos-sárgás árnyalat, mint az original palettában.
egyébként a MAC cuccok tényleg a felső kategóriások, de ha a lány nem ilyen megszállott sminkelő szerintem felesleges..( egy ecset több ezer forint.. és nem egy kell a sminkeléshez:) ) egyébként meg gondolom nem tudod, hogy milyen cuccai vannak, szóval ha ugyanolyat veszel az meg milyen már.. viszont a paletta jó választás lenne.
alapozót ne vegyél neki semmiképp, szerintem parfümöt se, meg az olyan általános ajándék.
esetleg egy hajvasaló ( de gondolom abból se tudod, hogy milyen kell legyen egy megfelelő :D ) vagy hajsütő, ha szeret a hajával babrálni ( bár melyik lány nem :) )
remélem tudtam segíteni, amiket leírtam az csak saját vélemény természetesen nem kell elfogadnod, de úgy gondoltam megosztom, mivel talán több információval rendelkezem a sminkekről nőként mint te.. :D
még egy jó tanács: vatera,teszvesz, stb helyekről nehogy rendelj sminket, mert gyakorlatilag szinte mind hamis.
majd írj mi mellett döntöttél :)
persze, a linket lehagytam...
köszönöm a sok hasznos választ!
tegnap 19:40:
köszönöm a hosszú leírást! akkor az originalt fogom megrendelni, mert csak néha szokott csillogósat használni. remélem örülni fog :)
ki tudja, talán még kap mellé MACes ajándékutalványt is, hogy vehessen ecseteket hozzá, vagy amit szeretne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!