Lányok, szerintetek megéri műkörmöt csináltatni?

Ha pl. már volt gombás megbetegedésed, vagy hajlamos lehetsz rá, akkor semmiképp.
De különben te tudod, hogy elviseled-e, engem egyszerűen munkaképtelenné tett, úgyhogy többet nem is csináltattam.

Én 1,5 év után most szedettem le.
Nagyon-nagyon tetszett és most is tetszik, de teljesen elvékonyodott alatta a saját körmöm.
Meg bevallom, hogy igazából nem tudtam teljesen megszokni, sokkal ügyesebb vagyok a sajátommal :-)

Köszi a válaszokat:)
Nem volt sosem gombás fertőzésben,a családban sem tudok róla:)
Az kár,hogy elvékonyodhat alatta a köröm...amúgy is azért szeretnék,mert a sajátom örökké letörik,ez miatt sosem tudom szépen kifesteni.

Én egy hete ,,szenvedek,, az új műkapáktól. Volt már korában is. Két nap alatt hozzá lehet szokni. A köröm alatta azért is lesz csúnya, mert mielőtt felrakják vagy építik a körmöt, előtte megreszelik az egész körömfelszínt. A saját műkarmaimmal csak az az egy gondom van, hogy ha véletlenül elakadok valamiben velük, az kegyetlenül fáj.
Sima körömerősítőt nem próbáltál még? Sima átlátszó körömlakk...

Köszi nektek is a választ:)
Próbáltam már azt a körömerősítő lakkot is,de az sem használt semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!