Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Érdemes műkörmöt csináltatni?

Érdemes műkörmöt csináltatni?

Figyelt kérdés
A párom egy időben sokat nyaggatott,mert neki az tetszik.De én félek, hogy elgyengűlnek a körmeim illetve a szerintem sokba kerül és sajnálom rá a pénzt.Viszont nekem oylan körmöm van, hogy sose tudom az összeset megnöveszteni,mert tuti mire megnőne mind, addigra vmelyik beszakad.Amúgy elég erős körmöm van, nem hajlik meg,de sajnos szokása h. beszakad.Viszont nagyon tetszenek a műkörmök, bár az a sima felragasztóstól félnék h. hamar letörik, főleg h. számítógépen dolgozom.(ezért nem is kellene nagy, csak épp annyi amennyit már szépen lehet kifesteni és még tudok gépírni.)
2011. febr. 18. 07:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne félj, ha rendszeresen 2-3 hetente jársz feltöltetni és elég magasra rakja akkor nem törik le. Az más kérdés, hogy tudsz-e dolgozni tőle. és igen, szétcs eszi a körmödet. Lapjával is törik, szóval műköröm levétel után kb egy hónapig nagyon rosszak lesznek.
2011. febr. 18. 07:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Tévhit hogy a műkörömtöl tönkremennek a körmeid,akár életed végéig is lehet,ugyanis a köröm egy elhalt hámréteg!!!Tehát,nincs rossz köröm,csak rossz műkörmös.Viszont az utóbbitól nagyon is sok van sajnos!Én most tanulom a műkörmös szakmát,egy elég neves iskolában,és kőkemény anatómiát tanulunk,ebbe beleértve a köröm szerkezetét!Biztosra állithatom hogy csak a körmös tudja elrontani,akár egy életre a körmödet!
2011. febr. 18. 09:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Érdemes megcsináltatni mert ha egy jó körmösnél vagy elég sokáig kitart,nekem önbizalmat adott,nagyon szépek tudnak születni, és szerintem hamar meg lehet szokni. Viszonnt ha 3hetente tölteted (mert ha lenő nagyon csúnyA) akkor hidd el nem fog leesni! :)

Nem minden esetben gyengülnek el a körmeid! Ezért kell jó körmöshöz menni. Nekem csak szebb lett tőle mükörömleszedés után mert szépen megnőttek és nem szakadt be..

2011. febr. 18. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!