Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha a bokámra csináltatok...

Ha a bokámra csináltatok tetoválást, tényleg kinéznek majd a munkahelyről?

Figyelt kérdés

Szóval tetoválást szeretnék a bokámra ( bokalánc utánzatot ) és attól félek, hogy nem fognak felvenni normális munkahelyre. Még iskolás vagyok, jövőre megyek egyetemre és bankban vagy cégnél szeretnék elhelyezkedni ( ha sikerül ).

Szóval ugye úgy mennék majd meghallgatásra ( vagy h is mondják ), h nadrágban és akkor ugye nem látszik. De ha felvesznek és szoknyába fogok menni mit fognak gondolni? Nem fognak valami okból kirugni?

Szóval remélem értitek a kérdésemet. A lényeg; mennyire befolyásolja egy bokatetoválás ( vagy akármilyen ) azt, hogy felvegyenek munkahelyre. Mondhattok példát is!

Köszönöm!

2009. febr. 18. 19:27
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszodat, igazán hasznos amit írtál!

Igazad van.

Egyébként van olyan tetoválás, ami pár éven belül kikopik... ha olyannal csinálnám? :S

2009. febr. 19. 20:44
 12/18 anonim ***** válasza:

Nos, most több mindenre válaszolok. Először is.

Tetoválás. Miért ne dolgozhatnál tetoválással? Kirúgni amiatt nem rúghatnak ki, esetleg nem fogsz szimpatikus benyomást kelteni a HR-eseknél, és nem is fognak alkalmazni. (régen azoknak volt tetoválása, akik "rosszak" voltak, vagy különcök, és gondolom innen maradt meg ez a konzervativizmus)

Bankban miért nem jó dolgozni? Nos. Aránylag jól keresnek a banki alkalmazottak, ha jól végzed a munkádat, és eléggé ambíciózus vagy, könnyen előre lehet jutni... szóval nem tudom miért írták, hogy ne dolgozz a bankszektorban. Jó ötlet szerintem. Vállalkozásnál már (gondolom ezt érted cég alatt) már ugye gázosabb, mert ki tudja, milyen az adott vállalkozás/cég! Mindenesetre sok sikert a továbbtanuláshoz! :D

És még annyi. Én is nagyon szeretnék egy tetoválást, a bokámra, vagy a lapockámra (inkább ide), azonban a párom nem nagyon szeretné, ha a "szép kis hamvas bőrömet" egy tetoválás "csúfítaná" el. (a poén, hogy kifejezetten szexinek tartja a tetoválást, persze valami kis ízléseset :D) Ezt tiszteletben is tartom, de nem mondok le a tetoválásomról!!! Mert nagyon akarom! De az még várat magára egy kicsit! :D

Szóval. Összességében, ha nem vagy biztos a tetoválásban, ne csináltasd meg, viszont ha szeretnéd, akkor ne érdekeljen, hogy hogyan tudsz majd munkát szerezni! Sok sikert! (a továbbtanuláshoz!)

2009. febr. 20. 12:28
 13/18 anonim ***** válasza:
12:28as vagyok. Azt kihagytam, hogyha "eltávolítható" tetkót akarsz, akkor inkább hennát csináltass, mert sztem egy kozmetikus nem tud úgy megrajzolni egy tetkót, mint egy tetováló! :D
2009. febr. 20. 12:36
 14/18 anonim ***** válasza:
én csak annyit mondanék, hogy egy bankban nem bikiniben vannak az emberek. szóval szerintem az a lényeg hogy neked tetszen. úgyse látja senki, csak akinek megszeretnéd mutatni. és azzal meg ne törődj hogy tetszeni fog-e 50 év múlva. az a lényeg, hogy most jól érezd magad. annyi idősen meg főleg nem fogod mutogatni a bokádat xD
2009. febr. 20. 16:39
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem kéne teljes egészében lemondani róla.

Nézd, bankban az ügyintézőnek láttam már nagyon ízléses piercinget az orrcimpájában, de olyat, ami azért nem tűnt fel, mert annyira diszkréten hordta ( nem volt túl nagy ), hogy ha hozzám így jött volna el anno felvételizni, eszembe se jutott volna, hogy :"tyű, ez nem ide való!", ha amúgy meg rátermett a szakmára...

Egy bokalánc - tetkó a lábadon miért lenne annyira kizáró ok?

Általában nem is látják az ügyfelek a lábadat

( legalábbis nem azt sasolják egyfolytában! ),mert a legtöbb helyen ül az ügyintéző.

Felvételire meg nem természetrajz, hogy szoknyában kell menned.

Ez épp olyan, hogy már jópár férfi ügyintézőt láttam bankban hosszú hajjal.

Valaki őket is felvette anno...

2009. febr. 21. 14:51
 16/18 anonim válasza:

Lehet, hogy már elkéstem a válasszal, de azért írok.

Bankban dolgozom, és a bokámon van egy szál virág. Amikor állásinterjúra jöttem, nem mondtam, nem is látták. De amikor szoknyát vettem fel később, akkor is csak annyi történt, hogy megjegyezte a főnököm, hogy : "Önnek van tetoválása?" Ennyi. A fő kérdés tényleg az, hogy akarod-e. Ha ennyit gondolkodsz, akkor biztos, hogy akarod? Nem késő soha megcsináltatni, de ne kapkodd el. Hisz utána mindig veled lesz. Én szülés után, majdnem 30 évesen csináltattam. Alapszabály: mindenki kedvében úgysem tudsz járni! Magadnak szerezz vele örömet!

2009. ápr. 20. 12:22
 17/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!! még meggondolom :D
2009. ápr. 20. 15:03
 18/18 Yingici válasza:
Szerintem cucc a bokalánc tetko,én is készülök rakatni,már 3 tetkom van és 1 évem van még a liciből ,nem félek h nem kapok állást,és szerintem egy szép izléses mintáju bokalánc tetko még jól is mutat és elegáns is lehet.
2011. júl. 5. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!