Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a gond a rózsaszín hajjal...

Mi a gond a rózsaszín hajjal meg hasonlókkal az iskolában?

Figyelt kérdés
miért baj ha, pl egy lány erősen sminkeli magát rózsaszín a haja és pirszingje van az iskolában?? ezzel nem árt senkinek, akkor mér basztatják mindig? egyszerűen nem értem minek ezt megtiltani ha neki ez tetszik mér nem hordhatja?
2008. febr. 3. 20:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10%

Talán, mert az iskola nem olyan hely, ahol az a lényeg, hogy külsőleg legyél feltűnő.

Aki meg ilyen típusú feltünési viszketegségben szenved, az ne járjon iskolába, avval úgy is feltűnő lesz. ;)

( Én inkább örülök, hogy egyelőre a felsőoktatáson kívül nem kerül a suli pénzbe. Kit érdekel, hogy nem lehet rózsaszín a hajam, ha egyszer van lehetőségem szakképzett tanároktól elsajátítanom valami hasznosat. :P )

2008. márc. 20. 15:22
 12/14 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon egyszerű: mert nem oda való. Az iskola hivatali helynek minősül, alapvető tisztelet a önmagad, a társaid, a tanárok és az intézmény iránt, hogy ehhez méltóan jelensz meg.

Én is elég lázadzó típus vagyok, szeretek polgártpukkasztani, de megtanultam, hogy az élet különböző szféráiban mást és mást engedhet meg magának az ember. A rózsaszín haj helyett keress kompromisszumot, olyat, ami kevésbé pukkasztó. Szerezz be becsatolható póthajat, és iskola után nyugodtan kiélheted az egyéniségedet. Pearcinget olyan helyre tetess, ahol napközben a ruházat takarja, és csak akkor látszik, ha te is akarod->iskola után, ha ez nem megoldható, akkor vásárolj titok pearcinget, amely teljesen átlátszó, és két átlátszó lapocska tartja. Ez csak nagyon közelről észrevehető.

Ezzel sokat nyersz: egyrészt nem pukkasztod a tanári kart, és ez a jegyeiden is látszódni fog. Megadod a kellő tisztetet az intézménynek. Az egyéniségedet sem kell feladnod.

Nekem is van pearcingem, de elrejtem. Polgárpukkasztó ruhákban járok ->de nem az egyetemre, és nem is a munkába. Szétválik reggel és este, és nagyon jó érzés minden este különlegesnek érezni magam a napi "szürkülés" után....

2008. ápr. 21. 03:06
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
pontossan,iskolába nem azért jársz h divatbemutatót tarts,ha ez nem tetszik akkor menj el valami szakmunkásképzőbe.bár ha már iskolába igy akarsz kinézni kiváncsi vagyok hogynézhetsz ki buliba.
2008. okt. 27. 17:28
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Mert élvezik a diákokkal való g....enyózást!

Ugyanis b....unkók, mindenbe beleszólnak!

2018. febr. 26. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!