Mi a gond a rózsaszín hajjal meg hasonlókkal az iskolában?
Talán, mert az iskola nem olyan hely, ahol az a lényeg, hogy külsőleg legyél feltűnő.
Aki meg ilyen típusú feltünési viszketegségben szenved, az ne járjon iskolába, avval úgy is feltűnő lesz. ;)
( Én inkább örülök, hogy egyelőre a felsőoktatáson kívül nem kerül a suli pénzbe. Kit érdekel, hogy nem lehet rózsaszín a hajam, ha egyszer van lehetőségem szakképzett tanároktól elsajátítanom valami hasznosat. :P )
Nagyon egyszerű: mert nem oda való. Az iskola hivatali helynek minősül, alapvető tisztelet a önmagad, a társaid, a tanárok és az intézmény iránt, hogy ehhez méltóan jelensz meg.
Én is elég lázadzó típus vagyok, szeretek polgártpukkasztani, de megtanultam, hogy az élet különböző szféráiban mást és mást engedhet meg magának az ember. A rózsaszín haj helyett keress kompromisszumot, olyat, ami kevésbé pukkasztó. Szerezz be becsatolható póthajat, és iskola után nyugodtan kiélheted az egyéniségedet. Pearcinget olyan helyre tetess, ahol napközben a ruházat takarja, és csak akkor látszik, ha te is akarod->iskola után, ha ez nem megoldható, akkor vásárolj titok pearcinget, amely teljesen átlátszó, és két átlátszó lapocska tartja. Ez csak nagyon közelről észrevehető.
Ezzel sokat nyersz: egyrészt nem pukkasztod a tanári kart, és ez a jegyeiden is látszódni fog. Megadod a kellő tisztetet az intézménynek. Az egyéniségedet sem kell feladnod.
Nekem is van pearcingem, de elrejtem. Polgárpukkasztó ruhákban járok ->de nem az egyetemre, és nem is a munkába. Szétválik reggel és este, és nagyon jó érzés minden este különlegesnek érezni magam a napi "szürkülés" után....
Mert élvezik a diákokkal való g....enyózást!
Ugyanis b....unkók, mindenbe beleszólnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!