Mi a gond a rózsaszín hajjal meg hasonlókkal az iskolában?
Az iskola nevelni próbál. Ha mindent minden gyerekre ráhagynak, akkor a következő meg azzal jön: mi a fenéért kell nekem matematikát tanulni, mikor ügyvéd lezsek mint az apukám?! Na és akkor lassan eluralkodik a káosz.
Ezért van pl. minden suliban házirend. Ha abban leírják pl. hogy festett hajjal, vagy piros körömmel, vagy pirszinggel, vagy mittudoménmivel nem szabad iskolába járni, akkor azt a tanulóknak tudomásul kell venniük. Hiszen felnőttként a munkahelyen is lesznek előírások amit be kell majd tartanod.
Nekem volt egy toritanarom (ferfi) cirka 1991-ben fulbevalot hordott. Igazabol sosem tudtam meg mi volt az egyontetu velemeny a diaksag reszerol, mert nagyon rosszindulatuak a "gyerekek" sokszor. Ha van az a baj, ha van az a jo es stb...en birtam a tanart - bar nem o volt a legjobb toritanar az eletemben - nem gondoltam rola, hogy homokos es ilyesmi. A tanari kar ugy dontott, hogy nem jo peldat mutat a diakoknak, vegye ki a fulebol a karikat.
Igazabol a rozsaszin haj meg a piercing az arcon kisse tulzas. Ertheto az onmegvalositas, hiszen nekem is volt kek hajam meg egyebek...aztan kinottem. Te is kifogod...mi lenne, ha a nyari szunetre hagynad a rozsaszin frizurat? Akkor senkit nem irritalsz max. a szuleidet...
Szerintem szimplan nagyon hulyen nez ki a rozsaszin haj. Ugyanugy ahogy a kek, zold, stb. Dehat, en mar kinottem a lazado korbol, es mar nem akarok mindenaron valami hulyeseggel kitunni.
Tudod mit? Inkabb tunj ki a szurke agymosott tomegbol (hogy idezzek az elottem szolotol) az eszeddel, a humoroddal, a kedvessegeddel...az maradandobb emleket hagy mindenkiben :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!