Essence vélemények? : )
SZia.
Nekem nagyon tetszenek az essence cucok, kivéve nekem is a szemhéjtusok. Nekem nagyon hamar kiszáradnak, de pedig fejjel lefelé tartom. Amúgy tényleg nagyon jók. A szempillaspiráljaik még egy kicsit szárazabbak, mint kéne, de a pirosítójuk, púdereik, szájfényeik, rúzsaik, és a körmös cuccok is jók. Egyik lány itt kérdezte milyen a körömnyomda, hát mondom, nagyon jó, csak sok idő kell, mire meg lehet tanulni hogy szépen tedd a körömre, ja és essence körömnyomdához fekete körömlakkot( direkt hozzá is van) ne vagyél, mert nagyon rossz, mire feltennéd, meg is szárad és szakad le a körömről. 10/7 pontot adok :D

Van tőlük: alapozóm (folyékony, és hab állagú), szemceruzám, szemhéjfilcem, szemhéjpúderem, szájfényem, körömlakkom, szempillaspirál, szemcerka hegyezőm.
A szemhéjfilc jó, könnyű vele dolgozni, de egyszer napközben nem árt frissíteni. A hab állagú alapozó nagyon jó (nekem antibakteriális van), könnyű vele dolgozni, tartós, jól fed. A folyékony színét nem sikerült eltalálnom (sárgásat vettem), de nagyon tartós, 6-8-10 órát simán bír az arcon. A szájfények jók, nem ragadnak. Szemcerkák is tartósak, jó velük dolgozni, elég puhák ahhoz, hogy jól lehessen velük satírozni. Én a spirálokkal is meg vagyok elégedve.
A körömlakkok nálam simán bírják 4-5 napig alaplakkal, a francia manikűrös dolgaik akár egy hétig is bírják a körmeimen.
Ár-érték arányban szuperek, én meg vagyok velük elégedve. Szerintem megérik az árukat. 10/9-et adok nekik! ;]

Szerintem is jók :D
Nekem onnan van szemceruza, szempillaspirál körömlakk és nincs velük semmi gond:D
jól kikell fogni az akciókat is.
dm-nél sztem olcsóbb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!