Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Essence vélemények? : )

Essence vélemények? : )

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy nektek mennyire jönnek be ezek a termékek,miket érdemes megvenni,miket nem,ár-érték arányban mennyire jók,10-es skálán hány pontot adnál neki,blablabla: ) köszönöm szépen a válaszokat : ) elég nagy segítség lenne : )
2011. márc. 2. 19:14
1 2
 1/14 Futaki.Bátor ***** válasza:
100%
nekem spec eddig nagyon bejött az összes termék.amiket érdemes megvenni:körömlakkok, szempillaspirálok, pirosítók de nagyon jók az ilyen láb meg körömápolós dolgaik is.nagyon meg vagyok velük elégedve, az árukhoz képest tényleg nagyon jók, szerintem nagyon megérik az árukat:)tízes skálán nálam 8/10, mert nagyon sok jó dolguk van:)18/L
2011. márc. 2. 19:20
 2/14 A kérdező kommentje:
köszöönöm: ) megy a zöld kezecske: )
2011. márc. 2. 19:29
 3/14 anonim ***** válasza:
80%
Én nagyon szeretem, már most alig várom, hogy bejöjjön az új kollekció, eddig semmiben sem csalódtam.
2011. márc. 2. 20:54
 4/14 anonim ***** válasza:
nekem is eddig pozitív véleményem van. amit imádok az a mousse make up. teljesen olyan mint a maybelline csak sokkal olcsóbb. :) két szemfestékem van, azokkal is meg vagyok elégedve, bár azért nem MAc minőségű, már ami a pigmentáltságukat illeti. elég sok lakkom is van, két napig simán bírják szóval nekem ez is megfelel. van egy shimmer púderem is, amit csak highlighternek használok,mert rendes púdernek nekem túl világos lenne. ami viszont nem tetszett az a szempillaspirál.(szürke a külseje, de maga a spirál fekete) na ezzel nem igazán lehet szép pillákat elérni, és meg is keményedik, szóval ilyet nem fogok mégegyszer venni. viszont már várom a gel eylinerjüket. én azt mondom, hogy összeségében pozitívan csalódtam az Essence-ben. nem azt mondom hogy minden termék hiper szuper de azért az árához képest jó minőség. én 10-ből 7 pontot adok neki :)
2011. márc. 2. 21:23
 5/14 anonim ***** válasza:

nekem szemhéjtus (metal glam) van 2 szinben és sztem ezek is jok! én a körömnyomdára lennék kiváncsi meg szemceruzákra.

nekem ugyanis eddig szinte az összes ceruza beült a szemráncba :S vmi könnyen kenhetö de tartosat keresnék...

2011. márc. 2. 21:34
 6/14 anonim ***** válasza:
Én egyedül a szemhéjtussal nem voltam megelégedve. Nem fog rendesen és lepattog. De minden más nagyon jó. :)
2011. márc. 2. 21:36
 7/14 anonim ***** válasza:
Csak a kétvégű korrektort próbáltam még, egyik vége zöld, másik vége pedig fed, tehát bőrszínű. Jónak jó, de a bőrszínű vége törik :S
2011. márc. 2. 21:57
 8/14 anonim ***** válasza:
a körömcuccok nagyon jók:DD imádom őket. am nekem teccenek az essence cuccok, én nagyon szeretem mert olcsók (ahoz képest) és jó minőségű, persze nem mind de amiket próbáltam nekem beváltak:)
2011. márc. 2. 22:26
 9/14 anonim ***** válasza:
Az árához képest szerintem a szemhéjpúdereik egy minőségben vannak az Astor, Maybelinne, Rimmel...stb termékeivel. Ugyanis se ezek, se az Essence nem egy nagy durranás, szóval lényegében megéri az árát. Eddig a szemhéjpúdereiket használtam, szép színek vannak, jól lehet vele dolgozni, nem egy csúcsminőség, de az árkategórián belül tényleg jók.
2011. márc. 2. 22:29
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem van egy körömlakkom és egy alapozóm, és mind a kettővel meg vagyok elégedve. Szeretem az Essence-t, mert olcsó is.

15/L

2011. márc. 3. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!