Mennyire látszik a fehér szemceruza? (fehér bőrön)
Figyelt kérdés
Látszik annyira, hogy önmagában is elég legyen?
Milyen színekhez ajánljátok a feketén kívűl?
Valamint mennyire tud szép lenni?
A bőröm nagyon világos, a legvilágosabb alapozó is sötét néhány márkából. A hajam közepes barna, szemem barna, főleg fekete ruhákban járok.
2011. márc. 1. 22:36
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
sose értettem ezt a szem optikai nagyítása dolgot, fehér szemcerkával... nekem attól épp hogy kisebbnek látszik. feketétől nagyobbnak. naés másokon is ezt látom.
de kérdésre: szerintem semmi értelme fehérrel kifesteni magad, alig látszana, vagy inkább egyáltalán nem (de próbáld ki és megtudod). de a lényeg hogy fehér bőrhöz nem előnyös a fehér smink, inkább a sötétek.
3/3 anonim válasza:
Nagyon is látszik. Nekem is ultra fehér bőröm van és látszik rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!