Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » TARTÓS fehér szemceruza,...

TARTÓS fehér szemceruza, megfizethető árban?

Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 16:05
 1/4 anonim ***** válasza:
A drogériákban vannak különböző márkájúak, pl rimmel ,astor essence, miss sporty. Itt tudsz válogatni mindegyiknél szokott lenni fehér szemceruza, kipróbálod a kezeden vagy az arcodon, és ha jó neked megveszed. :) Én pl most essence ceruzát használok, mondjuk az fekete, de nagyon szeretem, szóval a fehér is biztos jó lesz :)
2011. jún. 7. 16:42
 2/4 hot_kiss ***** válasza:
Nekem Manhattan fehér szemceruzám van és csak jót tudok róla mondani. Már elég régóta megvan, (hisz fehér és nemhasználom túl gyakran) így az árát sem tudom, de abban biztos vagyok, hogy a dm-ben vettem.
2011. jún. 7. 17:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Alapozozd le a szemed korul is,aztán ahova a szemceruzát akarod felvinni(persze csak ha a szemed alá akarod,nem a szembe bele,mert én csak ebben tudok segíteni),azt vastagon puderozd le,és rajzold fel a ceruzát.Nagyon tartos igy,még akár 10oráig is fennt van.
2011. jún. 9. 13:19
 4/4 anonim ***** válasza:

azt kihagytam,hogy igy bármilyen márkáju szemceruzát felvihetsz,az fennt marad.

Az utolso voltam.

2011. jún. 9. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!