Szerintetek megéri ez a csomag? (műköröm)
Szeretnék venni egy műkörmös alapcsomagot és találtam is egyet, de túl olcsó. Persze ez nem baj, csak nem tudom, hogy ha ilyen olcsó, akkor minősége milyen lehet.
Több körmös ismerősöm ilyennel dolgozik, de nem panaszkodtak rá. Egyesek csak átlátszót vesznek ebből a márkából, belekevernek csillámport, így nem kell csillámos zselére költeni.
Kínai minőség (ami nem feltétlenül jelent rosszat, mert a kínai ruhák is bírják egy darabig, de azért nem lehet egy lapon említeni pl. a Crystallal). De szerintem tanulásra tökéletes. Itt van még olcsóbban és ajándékot is adnak hozzá:
ne legyél buta... ez nem olcsó...mert ez nem ér ennyit. nem a legjobb minőség, de kezdetnek megteszi.
ebay-en 2900 ft (de posta nélkül 1200 ft lenne csak)... gondolom innen szerzik ők is és tovább adják. szóval te is inkább itt rendeld meg, jobban jársz.
12:58as
a te körmösöd ilyeneket használ? Pont ezt a félét? :)
Nem tudom milyet használ, de nem tartós, az biztos...
Vagy ő rontja el valahogy, ha ellehet rontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!