Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek megéri ez a...

Szerintetek megéri ez a csomag? (műköröm)

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy műkörmös alapcsomagot és találtam is egyet, de túl olcsó. Persze ez nem baj, csak nem tudom, hogy ha ilyen olcsó, akkor minősége milyen lehet.

[link]

2011. márc. 1. 22:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Több körmös ismerősöm ilyennel dolgozik, de nem panaszkodtak rá. Egyesek csak átlátszót vesznek ebből a márkából, belekevernek csillámport, így nem kell csillámos zselére költeni.

Kínai minőség (ami nem feltétlenül jelent rosszat, mert a kínai ruhák is bírják egy darabig, de azért nem lehet egy lapon említeni pl. a Crystallal). De szerintem tanulásra tökéletes. Itt van még olcsóbban és ajándékot is adnak hozzá:

[link]

2011. márc. 1. 22:26
 2/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ :D na úgyérzem hamarosan rendelés lesz ebből :D
2011. márc. 1. 22:42
 3/10 A kérdező kommentje:
és nem tudod, hogy rendesen megkötnek e ezek a zselék? Mert olvastam, hogy állítólag nem is kötnek meg rendesen. :S Mondjuk ha nincs rá panasz akkor biztos nem lehet rossz :D Csak kell nekem egy kis megerősítés :D
2011. márc. 1. 22:59
 4/10 anonim ***** válasza:
én erre nem adnék ki pénzt.
2011. márc. 1. 23:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

ne legyél buta... ez nem olcsó...mert ez nem ér ennyit. nem a legjobb minőség, de kezdetnek megteszi.

ebay-en 2900 ft (de posta nélkül 1200 ft lenne csak)... gondolom innen szerzik ők is és tovább adják. szóval te is inkább itt rendeld meg, jobban jársz.

[link]

2011. márc. 1. 23:29
 6/10 A kérdező kommentje:
hát csak otthon szeretném megcsinálni a saját körmeimet, szóval érthető szerintem, hogy jobb lenne minnél olcsóbban megúszni dolgot :D és köszönöm a tippet :D
2011. márc. 1. 23:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Ja, akkor értem már, hogy miért vált le két műkörmöm kevesebb mint két hét után...(Semmi extrémet nem csináltam) Azért mert a drága műkörmösöm mindenféle gagyi cuccot vesz, csak minél olcsóbb legyen...
2011. márc. 2. 12:58
 8/10 A kérdező kommentje:

12:58as

a te körmösöd ilyeneket használ? Pont ezt a félét? :)

2011. márc. 2. 19:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyet használ, de nem tartós, az biztos...

Vagy ő rontja el valahogy, ha ellehet rontani.

2011. márc. 2. 20:41
 10/10 Brigike0 válasza:
Hát szerintem ö rontja el mert nem reszeli ,kaparja fel rendesen ahogy én sem és ezért esik le!
2012. ápr. 19. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!