Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hány éves korban lenne nem...

Hány éves korban lenne nem túl "gáz"?

Figyelt kérdés
Már régóta szeretnék egy fül pc-t (vagy fel a porcba vagy simán a cimpába). az a baj hogy 14 éves vagyok és most még nagyon gáznak tartom, mert attól félek, hogy kiröhögnének vagy ilyesmi. Szóval ti hány éves korban csináltatnátok meg a helyemben?? Légyszi normális válaszokat : ) Köszönömm : )
2011. febr. 27. 17:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Hmm... én 15 évesen lövettem plusz egy lyukat a jobb fülembe, és 19 éves koromban csináltattam egy piercinget felülre a porcba, szintén a jobb fülembe. Engem nem érdekelt, hogy hülyének fognak-e nézni avagy sem. Én alaposan átgondoltam, mindkettő előtt gondolkodtam vagy másfél évet hogy kell-e ez nekem, végül úgy döntöttem, hogy igen, és nem bántam meg. Mivel hosszú hajam van, a porcban lévő csak akkor látszik, ha én akarom, felkötöm a hajam stb. Ez csak egy fülbevaló. Ha megunja az ember kiveszi, a helye benő, és szinte senkinek nem tűnik fel, míg mondjuk egy orr vagy ajakpiercinget már csak azért sem csináltatnék, mert örökre az arcomon hordanám a nyomát, és kevés olyan komolyabb munkahely van ahol ezeket megtűrik, így előbb utóbb kénytelen lennék kivenni. Ha egyszer a főnököm megköveteli, akkor a fülemből kiveszem az ékszereket, de addig biztosan nem! :)
2011. febr. 27. 17:48
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönömm:) hát...mivel már túl vagyok a felvételin és elvileg felvesznek az első helyre a szüleim azt mondták kérhetek valamit majd:) még gondolkozom rajta hogy tuti szeretném e de lehet hogy halasztok 15 éves koromig : ) és ezt kérem szülinaporma:) majd eldől köszönömm : ) : )
2011. febr. 27. 17:53
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem személy szerint nincs ilyenem, de egyik osztálytársam csináltatott a fülébe 1-2t és én ezt nem tartottam nála gáznak. Azt hiszem 9.-esek voltunk. Még köldök piercingje is volt, de egyik se valami eltúlzott borzadvány, szerintem jól néztek ki rajta.

Gáznak inkább a fültágító nevezhető.

2011. febr. 27. 18:06
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát...fültágeszt még a anyám kedvéért se tennék be:D Amúgy én nagyon szeretném csak az a baj, hogy a fülem az aranyom kívül semmit nem visel el (szóval az egyéb fajta fölbevaló viszketést esetleg dagadást okoz a fülemnek :/)
2011. febr. 27. 18:09
 5/10 anonim ***** válasza:

14 vagyok én is,és a bal fülemben 4,a jobban 2 van:)

Már 1 éve csináltattam a bal fülembe az elsőt,aztán 3 hónapja a másodikat,és most a harmadikat.Vagyis 4 van benne,mert egy alapból volt(babafüli.).A jobba magamnak csináltam fél éve:)

Tanárok nem szóltak,csak az egyik megjegyezte hogy nem semmi csaj vagyok:)

2011. febr. 27. 19:06
 6/10 A kérdező kommentje:
előző: az kemény:D
2011. febr. 27. 19:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Az ezüstöt és az orvosi acélt sem bírja a füled? Nekem is érzékeny a bizsura, meg minden vacakra sajna, de az ezüstöt szerencsére bírom :)
2011. febr. 27. 19:32
 8/10 anonim válasza:

De bájos, azt hiszed, hogy ez most lenne "gáz"?

Nem... Sokkal kínosabb, ha a munkáltatód fogja gáznak tartani...

2011. márc. 16. 08:48
 9/10 A kérdező kommentje:

előző...hát...te tuti tudod... csak az ír ilyet aki:

1. vagy túl önző, hogy neki nem lehet

2. akit ezért nem vettek fel és ezért akar "keménykedni"

3. mert nem tudott mást leszolni :)

ennyi. béke :)

2011. márc. 17. 16:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem egy értelmes felnőtt ember nagyon jól tudja, hogy éppen olyan munkakört tölt be, ahol ez nem elfogadható, bár én úgy érzem, egy ilyen piercing igazán nem zavar túl sok vizet. Én általában kiengedve hordom a hajam, vannak olyan ismerőseim, akiket több mint fél éve ismerek, és néha néha megdöbbenve veszi észre egy-egy hogy nekem ilyen is van, mert még nem is látták. Egy orr, száj vagy szemöldök piercinggel szerintem előbb lesz baj, mint egy ilyennel, ennek ellenére én úgy gondolom, hogy ha erre felhívja a munkáltatóm a figyelmemet, természetesen kiveszem, de egy percig nem bántam meg hogy megcsináltattam.
2011. márc. 18. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!