13 éves korban milyen lágyabb sminkeket lehet használni?
Esetleg ilyen korban lehet már világosabb sminkeket használni? (kevés alapozó,szempillaspirál,átlátszó szájfény)
Ezek alig látszanak és az ember mégis szebb lesz tőlük. De félek,hogy ehhez még túl ,,kicsi'' vagyok. Szerintetek?
Szerintem ha nincs börhibád,nincs szükséged alapozora még.A szempillaspirál,meg egy átlátszo szájfény az ideális,és 13 évesen már nem vagy olyan "kicsi"
15/L
Az alapozó szerintem is túlzás, de egy barna (nem fekete!) szempillaspirál nem akkora vétek. :)
Színezett ajakápolókkal is tudsz egy kis színt vinni a szádra, ezt én már nyugodt lélekkel felkenem hidegben a három éves lányomra is.
Szájfény is lehet.
Elsősorban ez akkor szokott gáz lenni, ha egy 13 éves igen látványosan sminkel, mindenét kidobja (főleg a még nem is létező melleit :P) és 26-nak akar látszani.
Na az már gáz!
Ha még dobni akarsz egy kicsit a megjelenéseden, akkor keress rá a neten, hogy tudod formázni a szemöldököd. Kb. kéthetente elég rá időt fordítani, és van, akinek az arcán sokat javít.
Ha úgy érzed, hogy szeretnéd, akkor nyugodt szívvel sminkelheted magad. Ne mások szabják meg, hogy sminkelhetsz-e vagy nem. Viszont arra tényleg figyelj, hogy szolíd sminket használj, tudod a kevesebb néha több. Alapozót meg púdert tényleg csak akkor használj, ha szükséges(ezt később is érdemes szem előtt tartanod).
Ezek a cikkek a hasznodra lehetnek, de megnézheted a többit is, ott is vannak jó tippek.
Alapozó teljesen felesleges, én 20 éves koromig nem is használtam, csak korektort a pattanásokra legfeljebb. A szempillaspirál teljesen oké, és esetleg valami visszafogottabb, világos színű szemhéjpúdert is használhatsz. A szájfény is oké, ha szereted, én 10 perc alatt lenyalogatom, semmi értelme...
Ennyi idősen énis sminkeltem magam ilyen szempilla szinten. Aztán 2 évvel később meg már nagyon durván :)
26/N
Köszönöm a válaszokat,igazán hasznosak számomra.
Alapozót nem szoktam használni,max egy nagyon picit,ha van 1-2 pattanásom,de szerencsére nem vagyok pattanásos típus,így max egy hónapban egyszer van szükségem rá. Szempillaspirált meg átlátszó szájfényt is csak akkor,ha nem felejtem el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!