15 évesen mivel sminkelhetném magam minden nap, hogy szolíd legyen? 15/L
sziasztok
nekem is iesmi problémáim én reggel mindig csak szempilla spirált és egykis alapozót használok ám egy bajvan sajnos nekem elég foltosan sikerül és ha léci tudtok olyan alapozót amelyiktől nem leszek foltos és kibír egy teljes napot! :)
bettv!
Próbáld meg, hogy először hidratálót kensz az arcodra. mivel kened fel az alapozót? mert az sem mindegy. én ecsettel vagy kézzel szoktam, és soha nem foltos. Milyen alapozód van most?
szia!
én szivaccsal szoktam de az sem valami jó szerintem! :(
és most egy olcsót használok Lora márkájút és szeretném ha tudnál valamit ajánlani alapozót! :)
Hát nyugodtan mehet a fekete tus,vagy szemceruza,alapozó,barnító-bronzosító,vagy egy kis pirosító és világos színű szájfények.
Sminkes vagyok,gyerek korormban,már 6 évesen amatőr sminkes voltam,saját magamnak csináltam mindent a fellépéseimre.
Mai napig én csinálom
köszi
én is magamnak csinálom, szerintem jól :)
bettv
A szivacsot felejtsd el, próbáld kézzel.szivaccsal max az álladnál dolgozd el. alapozóból pedig próbáld ki az essence valamelyikét, azok nem drágák, de jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!