Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy vannak a sminkelés lépései?

Hogy vannak a sminkelés lépései?

Figyelt kérdés

Pl ilyenekre gondolok:

-az alapozót vagy a korrektort kell előbb használni? vagy együtt nem érdemes?

-először húzzam ki a szemem szemceruzával majd csak utána szempillaspirálozzak, vagy fordítva?

-az tudom, hogy ha szemhéjpúdert használok akkor csak utána festem ki a szempilláimat, mivel rászóródik és hülyén néz ki, de pl előtte még húzzam ki a szemem vagy ne?

-ha tust használok akkor azt mikor vigyem fel?

Ilyenekre lennék kíváncsi. :) De írjatok le még bármit (most csak ezek jutottak eszembe)

Köszönöm mindenkinek aki válaszol.

2011. febr. 26. 16:31
 1/3 anonim válasza:

alapozót nemigazán szoktam használni.. de szerintem logikus, hogy először korrektor..

először szemcerka, utána spirál

szemhéjpúder után húzd ki a szemed

szóval:

1. korrektor

2. alapozó

3. szemhéjpúder

4. tus

5. spirál

2011. febr. 26. 17:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

a lényeg az, hogy szempillaspriál legyen az utsó, mert abba beleszáll a szemhélypúder, pirosító, stb. :)

pirosítót én úgy szoktam , hogy korrektor, alapozó, pirosító, úgy, hogy beledolgozom egy kicsit az alapozóba, aztán púderrel fixálom az egészet, és akkor kezdek el foglalkozni a szememmel.

2011. febr. 26. 17:07
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia. A sorrend jó úgy, ahogy az első válaszoló leírta, de a korrektort az alapozóra is rá lehet rakni. Én inkább alapozás után szoktam korrektorozni, mert vannak olyan bőrhibák, amiket az alapozó egymagában is elfed, és akkor nem kell rá egy fölösleges réteg korrektor. Körülbelül ennyit akartam hozzáfűzni. A tust pedig attól függ, hogy a szemhéjfesték fölé, vagy alá viszed fel, hogy mennyire szeretnéd hogy domináljon. Ha határozott vonalat szeretnél, akkor a szemhéjpúder fölé, ha csak egy halvány vonalat szeretnél akkor célszerűbb alá, és rá a szemhéjp. Egyébként egy dolgot kell megjegyezned, hogy a krémes állagot a por fixálja, a port pedig a krémes. Tehát ha egy réteg alapozót felviszel, arra a púder mehet, hogy fixálja, ha tust használsz, arra kenj fel egy vékony réteg ugyanolyan színű szemhéjpúdert és sokkal tartósabb lesz.

Sok sikert a sminkeléshez.

2011. febr. 26. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!