Na szóval..kedden csináltatom meg először a körmömet. Már régóta tetszett a műköröm. Tipes-zselést szeretnék. De most teljesen döntésképtelen vagyok!:( Sok helyen azt olvasom, hogy a műköröm árt a rendes körmöknek. Nekem semmi bajom a saját körmömmel, szép is csak annyi hogy kicsi. Ha most lesz műkörmöm akkor mennyire fog roncsolódni az eredeti?
2011. febr. 13. 18:30
1/7 anonim válasza:
Nekem speciel erős körmöm van, de mikor szépre megnő véletlen mindig leszakad.. Pontosan emiatt csináltattam én is műkörmöt. Az én körmöm egyáltalán nem roncsolja, maximum vékonyabb lesz. Egy kis idő mulva az is eltűnik. Emberfüggő.
A tipes mondjuk rosszabb, mint az épített, roncsolódás szempontjából. Plusz annyi, hogyha a tipes köröm törik le, az viszi magával a sajátodat is, miközben egy zselés épített köröm puhább, így ha az törik, olyan mintha normálisan letört volna a körmöd. Remélem érhető volt ezutóbbi.. :D
Lényeg a lényeg: roncsolódás miatt ne aggódj: a legroncsosabb állapot is előbb-utóbb el fog tűnni.
2011. febr. 13. 18:50
2/7 anonim válasza:
hát ha egyszer kétszer csináltatod meg akkor semmi, de pl az egyik barátnőm most szedte le végleg a zselét két év után, és azt mondja, hogy nagyon érzékeny meg fáj, szóval elgyengült
szóval ha nem akarsz folyamatosan műkörmöt akkor nem árt
2011. febr. 13. 18:55
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem szeretnék rendszerességgel műkörmöt csináltatni, ez lenne az első és az utolsó alkalom is. A tipes megoldás miatt viszont nagyon tartok, mivel ha letörik nem igazán szeretném lefeszegetni. :S
2011. febr. 13. 19:01
4/7 anonim válasza:
ha tudod mindenképp épitettve csináltasd meg..a tipes nem jó..én most voltam műkörmösnél, és mondott vmit a tipesröl de nemtudom mit xD h ne azt csináltassak..nem akarok hülyeséget mondani, de a tiphez ugye ragasztó kell, és vmi ilyesmit mondhatott h az elég káros :/
magyarázásbol soha nem voltam jó bocsi xd:D
2011. febr. 13. 20:32
5/7 anonim válasza:
ha meg is csináltatod, nagyon meg fogod bánni szerintem utána. Nekem egy ismerősöm csinálta, annyit reszelt a tetejéről, hogy már húztam el a kezem, csak hagyja abba :S 2 hét után leszedtem, mert már nem bírtam elviselni, aztán szerintem 1-1,5 hónap volt, mire lenőtt, addig is a reszelt rész tiszta piros volt, a reszelő nyoma látszott így még egy lakk is csúnyán mutatott rajra :( én megbántam. azóta próbálom elsajátítani saját hobbiból a műkörmözést, felesleges reszelés nélkül is ugyanúgy fenn marad a körmöm!
2011. febr. 13. 20:59
6/7 anonim válasza:
20:32-es , ha következőleg mész, szagold meg a műköröm ragasztót! mint a pillanatragasztó, és egyébként valóban így van, káros anyagok vannak benne.
2011. febr. 13. 21:00
7/7 anonim válasza:
Nem csak a ragasztó miatt.. nem szellőzik a körmöd, ráadásul picit megreszelik,és emiatt is vékonyabb lesz.. Amúgy a zselé és a porcelán se túl egészséges, mindegyik tartalmaz vegyi anyagokat..de nem lesz tőle örökre csúnya a körmöd. Regenerálódik pár hónapon belül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!