Vállalható a homlokom vagy inkább hanyagoljam a hajpántot?
Azért itt kérdezem, mert a barátok ilyen témában kicsit elnézőbbek... :D
Szóóval, vállalható, vagy nagyon naagy?
köszii előre is. :) csak őszintén! nekem számít, hogy milyennek tartanak az utcán! ŐSZINTÉN! ettől függ, hogy hordom-e. :D
Ha szerinted szép a magas homlok akkor minek tetted fel ezt a kérdést?
Ment a zöld kéz annak aki megérdemli...gondolom nálad ez a nyalizást jelenti.
ha ennyire elvagy ájulva magadtòl akkor minek kérdezted meg??
igenis csúnya a magas homlok és a szemüveg se áll jòl mindenkinek.
Nekem is magas a homlokom, és soha nem hordanék így hajpántot.
Ha nem akarsz frufrut, akkor meg a választékod legyen sokkal lejjebb oldalt, és fésüld keresztbe majdnem vízszintesen a hajad.
Egyébként a magas homlokot se muszáj mindig eltakarni, én néha az egész hajam felfogom a fejem tetejére. És nem áll rosszul.
Nem tudom miért csúnyáztátok le a kérdezőt, kifejezetten szép kifejező arca van és a magas homlok is jól áll! Nagyon is jól áll, ha szebedon hagyod a homlokodat. Olyan hülyeség ez a frufrizás. A magas homlokzoz pont nem illik a frufru. Nekem is majdnem olyan magas homlokom van mint neked, de utálatosan áll a frufru.
Hajpánttal is tök jó vagy! Hidd el nekem! Nehogy csinálj frufrut:P
Amúgy ha nem "homlokos" kérdés lenne, észre sem venném a homlokodat, mert tök jól áll!
26.L
köszi :)
többiek meg, próbáljatok a kérdésre koncentrálni, nem az kap zöld kezet, aki nyalizik, hanem az, aki normális választ tud adni, ami a kettő közül kerülhet ki: igen és nem.
ha meg nem tetszik, írd azt, hogy nem, és ne azt, hogy ronda vagyok. köszi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!