Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Vállalható a homlokom vagy...

Vállalható a homlokom vagy inkább hanyagoljam a hajpántot?

Figyelt kérdés

Azért itt kérdezem, mert a barátok ilyen témában kicsit elnézőbbek... :D

Szóóval, vállalható, vagy nagyon naagy?

[link]

[link]

köszii előre is. :) csak őszintén! nekem számít, hogy milyennek tartanak az utcán! ŐSZINTÉN! ettől függ, hogy hordom-e. :D

2011. febr. 10. 21:02
1 2 3
 21/28 •ß• ***** válasza:
81%

Ha szerinted szép a magas homlok akkor minek tetted fel ezt a kérdést?

Ment a zöld kéz annak aki megérdemli...gondolom nálad ez a nyalizást jelenti.

2011. febr. 11. 12:47
 22/28 anonim ***** válasza:
73%

ha ennyire elvagy ájulva magadtòl akkor minek kérdezted meg??

igenis csúnya a magas homlok és a szemüveg se áll jòl mindenkinek.

2011. febr. 11. 13:06
 23/28 anonim válasza:
76%
utolsó kettő: ment a zöld kéz :D mellesleg gondolom, nekem nem adtál, amiért azt írtam, hogy hogy pánt nélkül még tűrhető. Mi volt a kérdésben? "csak őszintén! nekem számít, hogy milyennek tartanak az utcán! ŐSZINTÉN!" Már ne haragudj, de ha őszintén írok, miért szavazol le? Inkább írjam, hogy szép vagy? Az durvára nem lenne őszinte tőlem, mivel nekem egyáltalán nem jössz be. Válaszoltam a kérdésre, pontozd le ezt is, és leírod magad.
2011. febr. 11. 16:30
 24/28 anonim ***** válasza:
89%

Nekem is magas a homlokom, és soha nem hordanék így hajpántot.

Ha nem akarsz frufrut, akkor meg a választékod legyen sokkal lejjebb oldalt, és fésüld keresztbe majdnem vízszintesen a hajad.

Egyébként a magas homlokot se muszáj mindig eltakarni, én néha az egész hajam felfogom a fejem tetejére. És nem áll rosszul.

2011. febr. 11. 17:39
 25/28 anonim ***** válasza:
28%

Nem tudom miért csúnyáztátok le a kérdezőt, kifejezetten szép kifejező arca van és a magas homlok is jól áll! Nagyon is jól áll, ha szebedon hagyod a homlokodat. Olyan hülyeség ez a frufrizás. A magas homlokzoz pont nem illik a frufru. Nekem is majdnem olyan magas homlokom van mint neked, de utálatosan áll a frufru.

Hajpánttal is tök jó vagy! Hidd el nekem! Nehogy csinálj frufrut:P

Amúgy ha nem "homlokos" kérdés lenne, észre sem venném a homlokodat, mert tök jól áll!

26.L

2011. febr. 11. 18:09
 26/28 A kérdező kommentje:

köszi :)

többiek meg, próbáljatok a kérdésre koncentrálni, nem az kap zöld kezet, aki nyalizik, hanem az, aki normális választ tud adni, ami a kettő közül kerülhet ki: igen és nem.

ha meg nem tetszik, írd azt, hogy nem, és ne azt, hogy ronda vagyok. köszi. :D

2011. febr. 11. 21:52
 27/28 anonim ***** válasza:
szerintem helyes arcod van..és szerintem is nagyon jól állna a frufru..és szerintem hanyagold a hajpántot...de ha csináltatsz frufrut és nem tetszik, akkor el lehet "hajpántolni" bocsi a kifejezésért nem bírtam értelmesebben írni XD
2011. febr. 12. 14:51
 28/28 Sotyilány ***** válasza:
pánt nélkül! frufruval jobb :)
2011. márc. 5. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!