Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Vállalható a homlokom vagy...

Vállalható a homlokom vagy inkább hanyagoljam a hajpántot?

Figyelt kérdés

Azért itt kérdezem, mert a barátok ilyen témában kicsit elnézőbbek... :D

Szóóval, vállalható, vagy nagyon naagy?

[link]

[link]

köszii előre is. :) csak őszintén! nekem számít, hogy milyennek tartanak az utcán! ŐSZINTÉN! ettől függ, hogy hordom-e. :D

2011. febr. 10. 21:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
nem vészes a hajpánt, de igazából egy egyenes teli frufru ami valóban jól állna.:)
2011. febr. 10. 23:28
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok. ilyenre gondoltam: [link]

:)

2011. febr. 10. 23:31
 13/28 anonim ***** válasza:
57%

nagyon helyes, bájos lány vagy! maradj ilyen, ne akarj plázacica kinézetet!

persze, kísérletezz a hajaddal, az visszanő, de a stílusod nagyon jó :D

2011. febr. 10. 23:36
 14/28 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat, a hajamat éppen növesztem hogy szép hosszú egyenletes legyen, szóval frufru kizárva, de akkor nem nagyon használom majd a hajpántot... :P ment a zöld kéz (kiv 1-nek de ez egyértelmű volt)
2011. febr. 11. 07:06
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem érdemes megfontolnod a frufrut. Sokat dobna az arcodon, attól még hátul maradhatna hosszú hajad.

Szeretnék én is tömött frufrut, de nem elég magas hozzá a homlokom:(

2011. febr. 11. 08:39
 16/28 anonim ***** válasza:
57%
Nekem jobban tetszel hajpánttal, mint frufruval.:)
2011. febr. 11. 09:51
 17/28 anonim ***** válasza:
51%

nagyon magas homlokod van ami nemszep ezert szerintem vagass fufrut. talan a szemuveget is lecserelhetned mert az se szep de ez csak az en velemenyem

15/l

2011. febr. 11. 12:04
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is vágass egyenes frufrut. attól még növesztheted a hajad ameddig akarod... nem kell körbevágni :D
2011. febr. 11. 12:22
 19/28 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem szép vagy hajpánttal is, de egészen más, mint simán...

Nekem kevésbé tetszik, ha valaki eltakarja a homlokát.

2011. febr. 11. 12:32
 20/28 A kérdező kommentje:
15/l nagyon szép a magas homlok, és a szemüveg is jól áll. de azért köszi a próbálkozást. többieknek is köszi, de én úgy értettem ezt a hosszú hajat, hogy mindenhol, elöl is. :D szval frufru tényleg kizárva, annyi volt a kérdés, hogy hordjam-e a hajpántot, vagy nem, mert amúgy meg vagyok elégedve magammal. köszi szépen. :) ment a zöld, aki megérdemli
2011. febr. 11. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!