Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » El lehet távolítani véglegesen...

El lehet távolítani véglegesen a szemöldököt?

Figyelt kérdés
Szeretném a szemöldökömet véglegesen eltávolítani, mert tetováltatni szeretnék! Hogy lehetséges ez? (Mármint az eltávolítás)
2011. jan. 30. 18:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ugyanúgy lehetne eltávolítani, mint ahogy a többi testtájon csinálnak ilyet. Megbeszéled a kozmetikussal, hogy ilyet akarsz.

De szerintem előbb mindenképpen próbáld ki nem véglegesen a dolgot, nehogy aztán később megbánás legyen a vége.

2011. jan. 30. 18:42
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

Már ne haragudj, de iszonyú borzalmasan néznek ki azok a nők, akik kiszedetik a szemöldöküket, hogy aztán rajzoljanak (tetováltassanak) maguknak egy újat...

Eddig akárhány ilyen nőt láttam, mindegyiknek bohóc-képe lett tőle!!!

Abba is gondolj bele, hogy az arc-tetoválás idővel "elmászik" az eredeti helyéről és 1-2 év múlva egészen más helyen lesz szemöldököd, mint ahová tetoválták!

Tényleg VÉGLEG, az egész életedre csúffá akarod magad tenni?!

2011. jan. 30. 18:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Erről én is szeretettel lebeszélnélek, a 90-es években sokan elrontották magukat így egy életre... Ha gubancos, rakoncátlan a szemöldököd a kozmetikus csodákat tud tenni, vagy ha ritka, akkor is ott van a tetoválásból az esztétikusabb változat, amikor szálakat tetoválnak, és úgy néz ki, mintha vaódi lenne.

Ha meg csak ki akarsz tűnni a tömegből, akkor festesd hupililára hajad, az legalább reverzibilis, egy ilyen tetkó az viszont elég necces...

2011. jan. 30. 21:29
 4/8 anonim ***** válasza:

A Legleglegundorítóbb a tetovált szemöldök:P

A természetes vastagságú, formára szedett szemöldök a legszebben keretezi az arcot. Miért kell magadat "buta liba" fejűre elcsúfítanod?

2011. jan. 31. 13:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Már kipróbáltam a tetoválást a nem végleges formájában! Tetszett! Épp ezért szeretném végleg eltávolítatni a szemöldökömet, és tetováltatni olyat ami tetszik...
2011. jan. 31. 18:25
 6/8 anonim ***** válasza:
NE TEDD!!!! :(
2011. febr. 10. 10:46
 7/8 DannyZuko ***** válasza:
Csak azt is számold bele, hogy x, mondjuk 10 év múlva hova fog esni az a tetkó. Lehet lejjebb vagy feljebb, ami aztán igazán vicces lessz. és már jöhet is egy jó plasztikai sebész, aki eltünteti, vagy visszavarázsolja a helyére...
2011. febr. 23. 14:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Gyönyörű leszel 40-50-60 évesen... Hogy lehetnek a lányok ilyen buták? pff...
2011. márc. 2. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!