El lehet távolítani véglegesen a szemöldököt?
Szerintem ugyanúgy lehetne eltávolítani, mint ahogy a többi testtájon csinálnak ilyet. Megbeszéled a kozmetikussal, hogy ilyet akarsz.
De szerintem előbb mindenképpen próbáld ki nem véglegesen a dolgot, nehogy aztán később megbánás legyen a vége.
Már ne haragudj, de iszonyú borzalmasan néznek ki azok a nők, akik kiszedetik a szemöldöküket, hogy aztán rajzoljanak (tetováltassanak) maguknak egy újat...
Eddig akárhány ilyen nőt láttam, mindegyiknek bohóc-képe lett tőle!!!
Abba is gondolj bele, hogy az arc-tetoválás idővel "elmászik" az eredeti helyéről és 1-2 év múlva egészen más helyen lesz szemöldököd, mint ahová tetoválták!
Tényleg VÉGLEG, az egész életedre csúffá akarod magad tenni?!
Erről én is szeretettel lebeszélnélek, a 90-es években sokan elrontották magukat így egy életre... Ha gubancos, rakoncátlan a szemöldököd a kozmetikus csodákat tud tenni, vagy ha ritka, akkor is ott van a tetoválásból az esztétikusabb változat, amikor szálakat tetoválnak, és úgy néz ki, mintha vaódi lenne.
Ha meg csak ki akarsz tűnni a tömegből, akkor festesd hupililára hajad, az legalább reverzibilis, egy ilyen tetkó az viszont elég necces...
A Legleglegundorítóbb a tetovált szemöldök:P
A természetes vastagságú, formára szedett szemöldök a legszebben keretezi az arcot. Miért kell magadat "buta liba" fejűre elcsúfítanod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!