Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha esténként nem mosom le a...

Ha esténként nem mosom le a sminket attól lehet valami bajom?

Figyelt kérdés
És ha igen, mi?
2011. jan. 24. 11:37
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

Ja.

Éjszaka nem szellőzik ki a bőröd, idő előtt összeaszódsz, sőt, pattanások tucatjait várhatod másnapra!

2011. jan. 24. 11:39
 2/8 anonim ***** válasza:
A szempillaspirál éjszaka belemehet a szemedbe és ott gyulladást okozhat.Valamint , amit az első mondott. A szervezet nem tud méregteleníteni a bőrön keresztül.
2011. jan. 24. 11:43
 3/8 anonim ***** válasza:
A szempillaspiráltól letörhet a szempillád, begyulladhat a szemed, az fentmaradt alapozó eltömíti a pórusokat, ami pattanásokat okozhat, illetve egy idő után ráncossá teszi a bőrt. A szemfesték a szembe kerülve allergizálhat, gyulladást okoz. Szerintem lefekvés előtt nem jelent túl nagy fáradtságot rászánni 5 percet a festéklemosásra, arctisztításra... Én még nagy buli után, hajnalban, akár becsiccsentve is lemosom magamról a festéket.
2011. jan. 24. 12:55
 4/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

ezentúl mindig lemosom majd a sminket

2011. jan. 24. 13:30
 5/8 Níra válasza:

Szia!

Velem viszont elég gyakran előfordul, hogy nem mosom le a sminkem. Ha amúgy sem vagy érzékeny rájuk egy éjszakától semmi bajod nem lesz! nyílván nem épp higénikus:P de nem kell paráznod ha egyszer-egyszer rajta hagyod az arcodon:)

2011. jan. 24. 14:36
 6/8 anonim ***** válasza:
nem tud lélegezni a bőröd, eltömődnek a pórusaid, az már mellékes, hogy az ágyneműd is foltos lesz. tényleg 5 perc az egész művelet, én még lagzi után, hulla üzemmódban, hajnali négykor is képes voltam lemosni a sminkemet.
2011. jan. 24. 17:08
 7/8 anonim ***** válasza:
5 perc?! Ugyan... Másfél! ;D
2011. jan. 24. 19:00
 8/8 A kérdező kommentje:
jólvanna :D ezentúl én is mindig lefogom mosni.
2011. jan. 24. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!