Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A MAC termékek mennyire drágák?

A MAC termékek mennyire drágák?

Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 21:43
 1/5 anonim válasza:
100%
eléggé. múltkor a barátnőmet kísértem el MAC szájfényt választani, és 5000 ft volt
2011. jan. 13. 22:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé:D Egy alapozót kapsz 8-9 ezerért,de nagyon jó sőt tökéletes.
2011. jan. 13. 22:25
 3/5 anonim ***** válasza:
58%

Alapozó 7-8000, púderek 5000-től...Nem vet fel a pénz, de azt mondom, h olyanra szánok több pénzt, amit a fejemre kenek...

Egyébként nagyon jó minőség, nekem abszolút kedvenc lett az alapozó és a paintpot(5000) Szemhéjpúdert nem vennék, mert annyi van már, h fölösleges, de azt hiszem, h a következő egy púder lesz.

20/l

2011. jan. 13. 23:57
 4/5 anonim ***** válasza:
iszonyat drága és ennyi pénzért inkább Dr. Hauschkát vennék
2011. jan. 14. 10:43
 5/5 anonim ***** válasza:

elég drága, de megéri...

és ha jobban belegondoltok pl loreal szájfény is 2-3 ezer ft között mozog a macnél van kb 4000ft-ért is. szóval az pl megéri a körömlakkjuk elég drága és az szerintem nem a legjobb (nekem nem vált be)

viszont az alapozó az tökéletes 7-10 ezer ft között vannak..de tényleg a legjobb. és nem mindegy az sem hogy a boltban nagyon segítőkészek és segítenek kiválasztani a neked való árnyalatot..nekem elég régóta megvan az alapozóm..most kell majd megint újat venni lassan majdnem 1 évet kibírt :) pedig nálam az az alap smink..szóval azt mindig használok :)

viszont az ecsetek nagyon drágák..(mondjuk az mindenhol)

2011. jan. 14. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!