A MAC termékek mennyire drágák?
Alapozó 7-8000, púderek 5000-től...Nem vet fel a pénz, de azt mondom, h olyanra szánok több pénzt, amit a fejemre kenek...
Egyébként nagyon jó minőség, nekem abszolút kedvenc lett az alapozó és a paintpot(5000) Szemhéjpúdert nem vennék, mert annyi van már, h fölösleges, de azt hiszem, h a következő egy púder lesz.
20/l
elég drága, de megéri...
és ha jobban belegondoltok pl loreal szájfény is 2-3 ezer ft között mozog a macnél van kb 4000ft-ért is. szóval az pl megéri a körömlakkjuk elég drága és az szerintem nem a legjobb (nekem nem vált be)
viszont az alapozó az tökéletes 7-10 ezer ft között vannak..de tényleg a legjobb. és nem mindegy az sem hogy a boltban nagyon segítőkészek és segítenek kiválasztani a neked való árnyalatot..nekem elég régóta megvan az alapozóm..most kell majd megint újat venni lassan majdnem 1 évet kibírt :) pedig nálam az az alap smink..szóval azt mindig használok :)
viszont az ecsetek nagyon drágák..(mondjuk az mindenhol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!