Szted is drágák az Ilcsi termékek?
Figyelt kérdés
Olvastam néhány kérdésnél h van aki drágálja. Ha drágának találod kérlek írd meg h hol vettél, mit és mennyiért :) Csak kíváncsi vagyok vajon máshol mennyibe kerülhet :) Köszi előre is :)2011. márc. 7. 20:57
3/5 anonim válasza:
Igen, drága. Én anno kozmetikusnál vettem Szentendrén. Egy picike tégely, kb. 10 ml-es került 1200Ft-ba, ami hát nem sokáig elég... És több éve került ennyibe, most gondolom még drágább.
Ez volt a csipkebogyó habkrém.
A másik pedig a fekete szappan. Ennek nem emlékszem a pontos árára, de 2000-re emlékszem (azt hiszem 30ml volt).
4/5 A kérdező kommentje:
7050 Ft! Úristen! Am vaterán néztem ott sokkal olcsóban vannak. Jöhetnek még válaszok :)
2011. márc. 8. 08:42
5/5 anonim válasza:
Hát én vateráról rendeltem eperke 22-től és az 50 ml habkrém volt 1200 ft. Nála nem drágák a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!