Milyen szemceruzát használtok, ami szépen fog és tartós?
Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 21:01
11/16 anonim válasza:
amíg vettem, AVONost vettem, nem a tekerős fajtából.
de amit most használok, az talán a maximában volt benne, és nagyon erős, tartós színe van:)
12/16 anonim válasza:
avonos: jillian dempsey szemceruzát használok barna, fekete, lila színben..nekem nagyon jó nem kenődik el. ott marad sokáig és még satírozós is :)
az essence-ben a filces tust használom, ami szintén nagyon jó...
van még kb 10 szemceruzám, de azokat ritkán használom...márka szerint vegyesek nagyon.
13/16 anonim válasza:
miss sporty tényleg jó, de van 1-2 manhattan-es , ami jobb és én imádom a s-he szemceruzám, aminek korrigáló is van a végén, mind tartós, viszonylag erős, persze egy tusnál nem jobb
14/16 anonim válasza:
Én már nagyon sok félét kipróbáltam, szerintem a legjobb az YSL szemceruzája. Nem olcsó de tökéletes!
15/16 anonim válasza:
Legjobb az YSL szemceruzája, én már mindent kipróbáltam, fog is nem kenődik és tartós is.
16/16 anonim válasza:
hol lehet azt kapni és mennnyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!